Най-мъдрите жени се раждат от тези зодии…

Най-мъдрите жени се раждат от тези зодии...

Мъдростта най-често идва при нас с годините. Но не всеки може да овладее това полезно качество. Някои зодии имат естествена склонност към усвояване на мъдростта. Астролозите са посочили няколко зодии, под знака на които най-често  се раждат мъдри жени.

Дева

Разумните представителки на съзвездието Дева разполагат с всички необходими качества, за да се превърнат в наистина мъдри жени. Природата ги е надарила със хладен ум, благоразумие, логично мислене. Те имат удивителната способност да систематизират придобитите знания и натрупания опит. Те знаят как правилно да сортират и вкарват информация в главите си.

Придобитата мъдрост се използва успешно във всички сфери на живота: за създаване на семейство, правене на бизнес, отглеждане на деца и внуци. Търпението и сдържаността в проявата на емоции помагат на Девите да проявят благоразумие в много ежедневни ситуации, да определят правилно приоритетите си.

Самокритичността и стремежът към самоусъвършенстване е едно от проявленията на мъдростта на жената Дева.

Скорпион

Още от раждането си представителките на тази тайнствена зодия са надарени с качества, които им позволяват да се превърнат в истински мъдри жени с течение на времето.

На Скорпионите е дадено не само да виждат, усещат и познават света около себе си. Те интуитивно разбират дълбоките закони, по които се случват събитията и взаимодействията около човек. Прозрението на Скорпионките им дава възможност с точност да уловят мотивите за действията на други хора, да направят нужните изводи и да използват тези си знанния за в бъдеще.

Мъдростта на Скорпионите се основава на разбирането на връзката между материалния и духовния свят. Това почти мистично осъзнаване се изразява в практическото приложение на знанията за решаване на проблемите с минимални разходи на сила и умствена енергия. На пръв поглед изглежда, че всичко в живота се дава на Скорпионите лесно, без много усилия. Всъщност това е проява на мъдрост: те майсторски използват своя гъвкав ум, основан на житейския опит.

Козирог

Създава се впечатление, че мъдростта се дава на представителите на зодия Козирог от самото им раждане. Те сякаш получават опита от предишния си живот и просто чакат удобен момент, за да узреят и да го съживят.

Жените Козирог използват придобитата мъдрост, за да изпълнят амбициите си по отношение на изграждането на кариера. За да постигнат целите си, те разчитат само на собствените си знания и опит. Това са мислители, които предпочитат да обмислят внимателно всичко и чак тогава да действат. Мъдростта на Козирозите им помага да се предпазят от провал, да постигнат заветните си цели за възможно най-кратко време.

Търпението, толерантността, известна доза хладно пресмятане и светската мъдрост позволяват на жените от този знак да създадат силно, стабилно семейство, да се реализират като успешна съпруга и майка. Мъдростта помага на Козирозите не само да станат успешни, но и да доведат до успех и съпруга и децата си. Представителките на тази зодия  не само постоянно проявяват интерес към нови знания, усъвършенстват се, но и карат и другите да вървят напред.

Стрелец

Зодия Стрелец покровителства знанието, мъдростта, духовното израстване. Жените от този знак са склонни към философски поглед към съществуването, към търсене на смисъла на живота. Те често говорят за това как да извлечете максимума от този живот.

Стрелците имат силно развита интуиция, която им подсказва правилния начин на действие. Тяхната мъдрост се проявява във факта, че във всеки човек намират нещо, което си заслужава да се научи, изслушват мнението на другите, използват своя житейски опит. Знанията, натрупани от Стрелеца, се използват за осъзнаване на житейските ценности и за предвиждане на вероятни събития.

Мъдростта на жените Стрелец намира практическо приложение в професионалната сфера. Те стават страхотни организатори. Те са оценени като креативни, инициативни, находчиви работници. Жените от този знак често заемат ръководни позиции.

Въпреки факта, че Стрелецът се характеризира с желание за лична свобода, жените от тази зодия имат достатъчно мъдрост, за да създадат семейство. Те знаят как да потушат всеки възникващ конфликт, да намерят компромисни решения. Във връзките се стремят към пълна яснота, искреност, откровеност.

Мъдрата майка Стрелец разбира детето си перфектно, става най-добрият му приятел. Тя се стреми да разкрие потенциала на детето, споделя с него знания, умения, опит.

Advertisement
Фейсбук коментари