Най-известното дете в Инстаграм. Харлън – момчето с ангелско личице

Най-известното-дете-в-Инстаграм.-Харлън---момчето-със-съвършено-лице

Това възхитително момче се нарича Харлън Бодхи Уайт. Той е най-популярното дете в Инстаграм.

И това не е изненадващо: трудно може да не се възхитиш на това ангелче! Просто го погледнете – той изглежда безупречно! Момчето е само на 2 години, но вече има над 200 хиляди почитатели от цял свят.

Брандове за детки дрехи постоянно предлагат на майка му да участва в техните рекламни кампании.

В интервю майка му Челси заявява, че никога не е очаквала такава популярност за детето си.

Като професионален фотоград тя е свикнала да работи с модели и звезди, но когато се родила първата им дъщеря, Харлоу, тя започнала да се интересува от снимането на деца.

Новото й хоби я увличало все повече и повече! А най-важното било, че нейните супермодели били винаги наблизо.

Когато се родил синът й Харлан, той бързо надминал сестра си по популярност. Тогава това, че майка му започнала да запечатва прекрасните моменти от живота на детето си, се превърнало в бизнес.

Челси признава, че я обвиняват, че използва детето си за комерсиални цели, но не се впряга от обвиненията. Стотици майки изпращат снимки на децата си в модните агенции. В случая с Харлън всичко е обратно: агенциите им изпращат предложения за сътрудничество.

Съгласете се, че снимките са великолепни! Момчето е спокойно и отпуснато в обичайната си обстановка! По думите на майка му, те не го карат насила да позира.

За да се получат висококачествени снимки, са нужни само две неща: естествена дневна светлина и искрена любов. Мама Челси ги има и двете.

Advertisement
Фейсбук коментари