На жена, родила тризнаци, предложили стягане на корема, но тя отказала. Ето защо

На жена, родила тризнаци, предложили стягане на корема, но тя отказала. Ето защо

Бременността и раждането на дете са най-важните събития в живота на всяка жена. Въпреки това, освен щастие, тези месеци причиняват и много неприятности.

Например, много жени натрупват излишни килограми по време на бременността, от които трудно се отърват. Освен това много майки се притесняват от стриите.

корем-след-раждане

Не всяка жена може да приеме тялото си след раждането. Въпреки това, историята на нашата героиня е просто уникална. Дезире Фортин роди тризнаци, след което стомахът й се покрил с дълбоки стрии.

Дезире сподели свои снимки в социалните мрежи и скоро след това организаторите на едно телевизионно шоу й предложили да й направят пластика на корема.

Жената обаче отказала операцията. Тя споделила, че е изминала трудния път на приемане на тялото си и сега е в пълна хармония със себе си. Според Дезире проблемът не е в стриите, а в самите нас, във вътрешния страх.

корем-след-раждане

„Никаква операция няма да помогне за разрешаването на вътрешните проблеми. Единственият изход е да приемете себе си“, казва Дезире.

Жената отказала, защото изминала трудния път на приемане на промененото си тяло, след като издържала и родила бебетата. Именно трансформацията на съзнанието помогнала на майката на децата  да се справи с негативните възприятия.

майка-с-тризнаци

След това изявление жената беше подкрепена от много майки, които също са се сблъскали с подобен проблем. Днес Дезире с готовност споделя съветите си с други жени.

Advertisement