На тази жена й писнало всеки ден да си рисува по 20 минути вежди. Затова си присадила косми от тила

На тази жена й писнало всеки ден да си рисува по 20 минути вежди. Затова си присадила косми от тила

Съвременните проблеми изискват съвременни решения… Явно това момиче също е мислило така, когато й е хрумнала идеята да присади коса от тила си на мястото на веждите. За това как се появи тази оригинална идея и как протече необичайната операция в новия материал на Svobodnazona.com

Симон Мейбин от САЩ е лекар и вероятно затова се е почувствала уверена в решението си. Всеки ден момичето, което природата не е наградила с дебели вежди, ги рисувала на ръка. Отнемало й много време и в един момент Симон осъзнала, че вече не иска да се занимава с тази разкрасителна процедура.

Тогава тя се обърнала към колегата си Джейсън Шампейн, който вече бил извършил трансплантации на вежди на модела Криси Тейгън и на много други момичета. Лекарят преценил, че подобна операция няма да навреди на Симона. Под местна упойка той трансплантирал космените й фоликули от задната част на главата на веждите й.

присаждане-на-вежди

Момичето не признава колко пари е трябвало да плати за такава необичайна операция. Но обикновено цените започват от 15 000 долара. На Симон обаче и излезнало безплатно.

И то защото жената се съгласила да разкаже историята си честно и да се снима за социалните мрежи директно от клиниката на Шампейн.

Advertisement