На контрольорката Ира направили 3 различни грима, след които заприличала на холивудска звезда

На контрольорката Ира направили 3 различни грима, след които заприличала на холивудска звезда

Сигурни сме, както много други, че няма грозни жени! Много предавания по телевизията са доказателство за това. Има дори програми, които помагат на невзрачните жени да се превърнат в истински красавици!

А има и стилисти, които помагат на жените да се превърнат в елегантни дами. Сред тях е талантливата гримьорка, стилист и козметичен блогър Гохар Аветисян. След нейния грим много жени се превърнали в самоуверени личности, в чийто живот всичко се подобрило.

При това са й нужни 2-3 часа и качествена козметика. Не можете да повярвате? Просто разгледайте работата на магьосницата Гохар и се уверете сами:

гримьорка-промяна

грим-преобразяване

грим-промяна

Веднъж стилистката решила да отиде на кино и там срещнала Ирина.

Жената стояла пред вратите на киното и проверявала билетите на посетителите. Невъзможно било да не забележим Ирина, защото тя през цялото време се усмихваше и шегуваше с посетителите.

жена-грим-промяна

Но жената не била добре поддържана: по лицето й имало много бръчки, торбички под очите и лош цвят на кожата.

На контрольорката Ира направили 3 различни грима, след които заприличала на холивудска звезда

Известната гримьорка поканила Ирина на експеримент. Гохар казала, че може да превърне 60-годишната контрольорка в холивудска актриса. Жената се съгласила на експеримента.

Гримьорката отново успяла да създаде нещо красиво и изумително в студиото си. Ирина не можела да повярва на очите си. Разгледайте снимката:

грим-пълна-промяна

Гохар обаче имала и още един поразителен образ за Ирина. Тук перуката също влязла в игра:

жена-грим

Но изненадите не свършили дотук, а гримьоркара казала, че ще подари на жената още едно преобразяване, само че преди това трябва да отиде на зъболекар. Защото красивата усмивка вече е 50% от успеха.

След като Ирина си направила зъбите, стилистът реши да боядиса косата й.

пълна-промяна

Контролерът вече нямала нужда от перука. Гоар й направила ефирни къдрици и неутрален грим. Ирина изглежда направо невероятно! Грациозна, лека, красива и харизматична!

А на вас хареса ли ви преобразяването, направено от известния гримьор?

Advertisement
Фейсбук коментари