На 88 години Бриджит Бардо изглежда все така класно и елегантно

На 88 години Бриджит Бардо изглежда все така класно и елегантно

На 28 септември 2022 г. легендарната актриса Бриджит Бардо навърши 88 години. Но въпреки възрастта си, тя все още е привлекателна, ефектна и води много активен начин на живот.

До 15-годишна възраст Бриджит не се смятала за красавица, като всички тийнейджъри имала много комплекси и била много скромна. Балетът й помогнал да се справи с всичко това, благодарение на танца тя успяла да се разкрие, да придобие увереност, грация и елегантност. След като е поканена да снима за модно списание, тя става успешен модел.

През 1953 г., благодарение на ексцентрична постъпка, започва кариерата й на актриса. Момичето пристигнало на фестивала в Кан и отишла на плажа по бикини, където красавицата започнала да позира за местните възхитени фотографи, засенчвайки всички звезди, присъстващи на фестивала.

Зад гърба си Бардо има около 50 филма. Звездата имаше и няколко брака, а сега се радва на единствения си син Никола.

През 1973 г. актрисата обявява пенсионирането си на 39 години. Макар и млада, по това време тя е много уморена от обществения живот. Бриджит разкрива, че би искала да спре постоянното споменаване на името й в медиите.

След като напуска киното, звездата се включи активно в защитата на животните. Много кучета и котки бяха спасени от смърт лично от нея и дори живееха в нейната къща.

Бриджит-Бардо

А през 1986 г. Брижит продава всичките си бижута и организира благотворителна фондация, която трябва да защитава животните. Той все още работи и носи името на актрисата.

Днес Бардо продължава да се грижи за нашите по-малки братя и популяризира всичките си идеи сред обществото.

Бриджит-Бардо-на-88

На 88 звездата е също толкова активна, изглежда страхотно и не прибягва до пластични операции, запазила е естествената красота, дадена й от природата.

Advertisement