На 42 години тя забременяла с тризнаци, но по време на раждането се случило нещо невероятно!

На-42-години-тя-забременяла-с-тризнаци,-но-по-време-на-раждането-се-случило-нещо-невероятно!

Животът е неочакван и често ни поднася фантастични изненади!

На 42 години Кимбърли Фугат вече имала 10-годишна дъщеря и не планирала да си има още едно дете, но визитата при гинеколога и ултразвука казали обратното. Лекарят съобщил на жената, че е бремменна с тризнаци!

Но това не бил последният сюрприз за Кимбърли и мъжа й Крейг. След 9 месеца ги очаквал най-големия трус… за който лекарите не успели да дадат обяснение.

Семейната двойка била наясно, че бременността в тази възраст може да крие големи рискове.

Но в крайна сметка семейство Фугат се изпълнили с приятни очаквания и започнали подготовка за раждането до най-малката подробност. Те се преместили в по-просторно жилище и се готвели за появата на трите нови члена на семейството.

легло-за-тризнаци

Настъпило времето за раждането на децата. Контракциите започнали рано сутринта и след няколко часа Кимбърли държала в ръце три ссладки бебчета. Това било истинско чудо!

Но никой не бил готов за това, което се случило после. 

Лекарят внезапно извикал: „Още едно!“

Всички в родилната зала ахнали.

Скоро Кимбърли и Крейг се върнали вкъщи не с тризнаци, а четиризнаци.

Това не го очаквал никой. Може би едно от бебетата по време на ултразвука да се е било скрило зад сестра си. 

Такива раждания са много рядки. Вероятността да се заченат четиризнаци по естествен път съставлява 1 към 729 000, а вероятността всички те да са идентични практически клони към нула.

„Аз съм най-щастливата майка в света“ – казва Кимбърли в интервю за «Newsocracy».

четиризнаци

Децата останали в болницата за няколко месеца, защото не били достатъчно развити, но в крайна сметка им разрешили да се приберат у дома.

Сега живеят щастливо със своите мама, тати и по-голяма сестра!

момичета-четиризнаци

„Не мога да си представя своя живот без децата. Те донесоха огромна радост не само на мен и на моето семейство, но и на хората наоколо. Обичам ги много силно!“ – казва Кимбърли.

Най-редкият случай на раждане на четиризнаци прави тази история удивителна. Това за пореден път доказва, че животът ни е удивителен и в него има място за чудеса! 

Advertisement
Фейсбук коментари