На 1 декември Марс и Венера са в опозиция: с какво е благоприятен този ден

планети
Източник: Pixabay

Първият ден на декември ще бъде изключително благоприятен и светъл, за което си заслужава да благодарим на Марс и Венера, които ще се слеят в силен аспект – ще бъдат разположени от противooположните страни на Земята, което се нарича противостояние или опозиция. Астролозите ни разказват с какво ще бъде забележителен този ден и как планетите ще ни помогнат да го направим успешен.

Като начало си струва да се отбележи, че противостоянието на Марс и Венера е най-мощното сред всички двойки планети като цяло, тъй като те са разположени най-близо до Земята.

Освен това тяхната сила и въздействие върху човешката енергия ще се отрази на абсолютно всички познати ни сфери, тъй като тези две планети отговарят за различни посоки на развитие. В такъв светъл ден много от нас ще могат да променят съдбата си към по-добро.

Усещане за вътрешна хармония

В този ден почти всички хора ще бъдат в хармония или ще се стремят към това състояние. Мислите ще вървят в правилната посока, а тялото ще работи с ума в унисон. Ще има силно усещане, че всичко върви точно както трябва.

Много хора ще спрат да се тревожат напразно, ще успеят да преодолеят страховете и негативизма. Това ще бъде ден, в който всички оплаквания ще изчезнат и хората ще имат желание да прощават, да обичат, да правят нещо добро и полезно.

Усещането за вътрешна хармония ще даде на повечето от нас добро настроение и ще увеличи продуктивността. Днес хората ще бъдат готови да се срещнат един с друг и с мечтите си, каквото и да се случи. Възползвайте се от това, за да бъдете по-щастливи.

Ефективен енергообмен

Днес ще има специална връзка между хората, дори между тези, които не са особено близки. Що се отнася до роднини и приятели, в този случай енергийният обмен ще стане толкова силен, че благодарение на простата комуникация ще бъде възможно много бързо да се отървете от натрупания негативизъм.

Хората ще се чувстват много добре един с друг, така че е полезно да помагате на роднини и приятели, да ги подкрепяте с думи и дела. Освен това е страхотно време за срещи, любовни признания, опити за извеждане на връзките на следващо ниво.

Значителен ръст на физическа сила

Марс ще ни даде мотивация за физическа работа и спорт, а Венера рязко ще увеличи силата на тялото ни. Днес много от нас ще успеят да преодолеят различни физически неразположения. Освен това за мнозина ще бъде много по-лесно да извършват физическа работа.

Хората ще станат по-издръжливи, търпеливи, продуктивни. В такива дни можете спокойно да посещавате фитнес залата, да вършите домакинска работа, да се разхождате. Волята е достатъчна, за да се преодолеят много негативни навици. Основното нещо е наличието на желание. Възможностите ще дойдат сами.

Борба със собствените недостатъци

Противостоянието на Венера и Марс ще ни помогне да се борим с недостатъците – като егоизъм, униние, мързел. Днес трябва да направим крачка в тази посока, за да придобием необходимата инерция. Да, в началото може да изглежда, че е много трудно да се направи това, но в дни като днешния просто трябва да започнете да правите нещо, така че всичко да върви гладко.

Advertisement