Момичето се смятало за невзрачно, но стилистът накарал приятелките й да й завидят…

Момичето се смятало за невзрачно, но стилистът накарал приятелките й да й завидят...

27-годишната Нанси винаги се е смятала за грозна и тайно завиждала на ефектните си и привлекателни приятелки. Момичето искало да промени външния си вид, но не знаело при кой стилист е по-добре да отиде. И наистина не вярвала, че ще може да се преобрази и да стане по-красива.

В крайна сметка Нанси все пак решила да отиде при известния магьосник Кристофър Хопкинс, който със своите умения превръща невзрачни жени в истински богини.

стилист

Героинята казала на стилиста, че ревнува красивите си приятелки и иска да стане толкова привлекателна, колкото и те. Кристофър обещал, че ще изпълни тези мечти на героинята.

Майсторът вършел вълшебства над момичето около 4 часа. Той скъсил косата й малко и я боядисал в цвят шоколад. След това се заел със стайлинга. След това Кристофър започна да я гримира.

стилист-промяна

Той прекрасно проектирал линията на веждите и добавил изкуствени мигли, подчертаващи красотата на очите на Нанси. Основният акцент на грима били устните, професионалистът подбрал шикозен нюанс на червено червило за клиентката си.

Когато момичето се погледнало, тя не повярвала, че може да бъде толкова красива. Все пак дълго се съмнявала в себе си и не искала да промени нищо във външния си вид.

жена-пълна-промяна

Достатъчно било да се избере красив нюанс на боята за коса, да се нанесе правилния грим и всички комплекси изчезват веднага. Сега Нанси знае какво да прави, за да бъде винаги красива. Сега тя явно ще забрави за думата „завист“.

Advertisement
Фейсбук коментари