Момичето с кукленска външност вече е на 9 години. Ето как изглежда днес:

Момичето-с-кукленска-външност-вече-е-на-9-години.-Ето-как-изглежда-днес

Малката Айра трябвало да премине теста на славата много рано. Още на две години тя започнала да се занимава сериозно с моделство. Родителите й решили, че появата на такава кукла трябва да бъде забелязана от професионалистите и завели дъщеря си в агенция за модели.

Агенцията веднага измислила роля на момиченцето – имидж на сладка кукла.

момиче-с-кукленска-външност

Снимките на Ира се разпространили из целия нтернет, много потребители отказали да повярват, че едно момиче може да има такъв вид на кукла и често пишели, че това е измама, а снимките просто са фотошоп.

Но с времето всички се съгласили, че момичето е истинско.

момиче-като-кукла

Невъзможно е да се каже със сигурност дали самата Ира е била доволна от това, което й се случва. В този случай съдбата й била решена от нейните родители. Тя не посещавала детска градина, не играела с връстниците си и прекарвала цялото си време в агенции за модели и фото студия.

русокосо-момиче

Айра станала много известна, била разпознавана по улиците и когато я срещали, хората молили да се снимат с нея.

Но когато момичето пораснало, външният й вид се променил. Тя вече изобщо не приличала на кукла и агенциите за модели спрели да я канят на снимки и шоута. Популярността й започнала да избледнява.

русокосо-момиче

Понякога все още я канят като модел за определени проекти, но това е изключително рядко.

момиче

Днес Айра, както много деца на нейната възраст, поддържа страница в социалните мрежи. И си струва да се отбележи, че тя няма нито една снимка от своето „куклено“ минало, може би момичето не харесва начина, по който е минало детството ѝ.

Advertisement
Фейсбук коментари