Момиче забременяло на 17 и й изпадали зъбите. След 7 години стилисти и зъболекари я променили!

Момиче забременяло на 17 и й изпадали зъбите. След 7 години стилисти и зъболекари я променили!
24-годишната Андреса е симпатична млада девойка, но страда заради липсата на зъби. По една щастлива случайност тя попаднала в бразилско предаване за пълна промяна.

Андреса израства без родители от най-ранна възраст и самата тя става майка в ранна възраст. На 17 се ражда синът й. Но момичето не знаело какво означава да си майка, защото нямало женски пример, който да следва. Сега героинята е щастливо омъжена за мъж на име Мисаел и отглеждат двете си деца заедно.

След първата бременност зъбите на Андреса изпадали и тя се затворила в себе си. Момичето беше неудобно да ходи на училище. След драматичната промяна във външния си вид, мпомичето се отървало от огледалата в къщата и отказвала да бъде снимана.

момиче-пълна-промяна
youtube.com/user/RecordHojeemDia

Водещата на предаването дала на Андреса едно огледало и поискала да опише човека, който вижда в него. Героинята се описала като жена, която не се грижи за себе си. Но водещата увери момичето, че след трансформацията огледалото ще стане най-добрият й приятел.

Резултатът от промяната 

Зъболекарите свършили впечатляваща работа. Отнел около месец за възстановяване на красивата й усмивка. В допълнение, за момичето бил избран специален стайлинг, ярък грим и нов тоалет.

пълна-промяна
youtube.com/user/RecordHojeemDia

Когато Мисаел чакал любимата си Андреса да излезе, сърцето му биело диво. След като любимата му се появила в студиото, той не мпгъл да сдържи сълзите си и три пъти казал: „Ти си красива, красива си, красива си“.

Преди и след

преди-и-след
youtube.com/user/RecordHojeemDia
Advertisement