Момиче си поръчала рокля онлайн, но получила ето тази „торбичка за смет“

Момиче си поръчала рокля онлайн, но получила ето тази

Тиктокърка купила роклята на мечтите си в онлайн магазин, но очакванията й не се оправдали.

Момичето на име Хави е потребител на социалната мрежа TikTok. На страницата си под псевдонима @havianaaaaaa__ тя често публикува видеоклипове и снимки, на които заснема новите си дрехи.

Тиктокърката наистина харесва марката PrettyLittleThing. На сайта тя видяла стилна и секси рокля от винил в бледорозов нюанс. Решавайки, че в такъв тоалет ще порази всички на място, Хави си го поръчала. Но получената стока  изненадала момичето.

рокля-от-интернет

На модела в сайта роклята изглеждала просто невероятно: стояла прилепнала, прегръщала фигурата и ефектно блестяла. Но когато Шави пробвала тоалета си, тя осъзнала каква е разликата между очакванията и реалността. Първо, кройката била абсолютно права, не вталена. Второ, ципът на роклята просто не се закопчавал.

Отначало Хави била разочарована и разстроена, но когато се погледнала в огледалото, докато я пробва, се развеселила. Момичето решило да сподели забавния  инцидент със своите абонати и публикувала видео в акаунта си, което сравнява идеалната извадка от сайта и това, което е получила от продавача.

@havianaaaaaa__

#greenscreen @prettylittlething i hated this so bad for me ☹️ #PrimeDayShowPJParty #28XTREMES #prettylittlething

♬ original sound – Kneely_Knight

Видеото набра повече от два милиона гледания за кратко време и се обсъжда активно. Коментаторите се смеели с Хави. Някои нарекли облеклото розова торба за боклук, други шеговито предложили да го потопят за малко в ориз, трети поискали да оценят изображението под различна светлина, а трети съчувствали на горкото момиче и заявили, че не си струва да поръчвате стоки от интернет на сляпо, тоест без да се пробват.

Advertisement
Фейсбук коментари