Момиче се показало преди и след грим. Няма да повярвате каква е разликата!

Момиче се показало преди и след грим. Няма да повярвате на разликата!

Силата на грима е невероятна, а социалните медии само потвърждават тази теза. Героинята на този текст успя да докаже на хиляди потребители, че правилно използваната козметика може да промени всички черти на лицето. Svobodnazona.com ще ви разкаже повече за магията на тази млада гримьорка.

Тиктокърката ciaraowens25, която живее в Ирландия, от доста време прави видеоклипове за козметика. Но една от последните й творби получила особено внимание: в кадрите Киара показва етапите на празничния грим.

Ако превъртите видеоклипа от началото до края, може да си помислите, че това са две различни момичета. Но записът доказва, че всъщност Киара Оуенс сама прави тези невероятни гримове.

@ciaraowens25

Think I may of pulled of this transition 🤭🤭 #gasoline #viral #blowupmyphone #transition

♬ original sound – Kiera Lyons 🕯🕰🗝

Тя първо се снима с очила, без никакъв грим и с домашни дрехи. И тогава, докато звучи музика, тя изведнъж се преобразява в истинска красавица с голямо деколте и изискан грим.

гримирана-жена

В коментарите момичето е наричана магьосница. Наистина, тя има невероятни умения. Потребителите са впечатлени, че самото момиче се справя с толкова сложни произведения и успява така точно да предаде играта на светлината и сенките.

Advertisement
Фейсбук коментари