Момиче, на което се подигравали всички, се променило до неузнаваемост

Момиче, на което се подигравали всички, се променило до неузнаваемост

Ученичката Бреана Бонд постоянно била в центъра на подигравките на своите съученици и околните. И то защото в първи клас теглото й е било 45 килограма, а в четвърти – 85 килограма.

Това огромно тегло не е било заради хормонална недостатъчност или различни заболявания, всичко било много по-просто: родителите й обичали да глезят Бреана с различни сладкиши, шоколадови бонбони, понички, кифлички, а момичето била страстен почитател на бързата храна и я консумирала няколко пъти седмично.

момиче-промяна

Когато на 10 години дъщеря им започнала да тежи повече от 80 килограма, родителите й изпаднали в паника. Бреана била разкарвана из болници. След поредица от тестове се оказало, че затлъстяването на момичето не е следствие от заболяване, а поради прекомерна злоупотреба с тежки, сладки храни. На момичето било назначена специална диета.

Бреана била заведена на тренировки по плуване и волейбол. Разбира се, било й трудно, тя се уморила много и се разсърдила на родителите си, че й сторили това.

Но все пак нейното упорство и сила на волята свършили своето. Ученичката успяла да отслабне с 34 килограма. Спрели да й се смеят и подиграват, а момичето успяло да постигне много в спорта.

момиче-отслабнало

Сега Бреана е вече на 14 години, тя е нормализирала своето тегло и помага на всеки, който има нужда.

Advertisement
Фейсбук коментари