Момиче искало да се отърве от кръглите си бузи, а се превърнало в истински Спондж Боб с квадратна челюст

Момиче-искало-да-се-отърве-от-кръглите-си-бузи,-а-се-превърнало-в-истински-Спондж-Боб-с-квадратна-челюст

Всяка хирургическа намеса във външния вид – макар и минимална – е истинска рулетка. На тази жителка на Австралия не й провървяло. Тя просто искала да премахне мазнините от брадичката си, а получила квадратно лице. Реакцията на нейните близки си струва да се види!

Тази австралийка, както мнозина други млади жени, мечтаела за идеална външност. Симпатичната дама решила да стане още по-красива и се обърнала към козметик за помощ.

красиво-момиче

Тя искала да премахне мазнините от брадичката си, за да стане по-остра, както и бузите, но не можела да предвиди какъв ще се окаже резултатът.

София Марокуин просто искала леко да коригира външния си вид и да не се променя до неузнаваемост. Но брадичката на момичето станала квадратна – лекарите твърдят, че това е оток, който трябвало да премине.

квадратна-челюст

Самата процедура била проста: момичето беше инжектирано с препарата Kybella, което според лекарите просто разделя собствената й мазнина и напуска организма по естествен начин.

Когато се прибрала вкъи след манипулацията, София видяла реакцията на близките си от нейното преобразяване и се обезпокоила още повече. Ами ако си остане завинаги като Спондж Боб?

Надяваме се обаче, че лекарите в Австралия имат истински дипломи и щ върнат визията на момичето.

Advertisement
Фейсбук коментари