Момче с различни очи взел от приюта котка със същите необичайни очи

Момче с различни очи взел от приюта котка със същите необичайни очи

Младият Мадлен Хъмфис, родом от Оклахома, е роден с една особеност: в ранна детска възраст той е имал „заешка устна“ и хетерохромия – аномалия, поради която очите на човек се различават по цвят.

Нестандартната форма на устните била коригирана с помощта на операции, но било невъзможно да се повлияе на цвета на очите. Този необичаен външен вид на момчето привлекло вниманието на връстниците му, които му се присмивали. Мадлен се разстроил от това и не могъл да си намери приятели.

котка с различни очи

Един ден майката на момчето случайно се натъкнала на снимка на котка в Интернет, която има подобна аномалия в цвета на очите и проблем с устните. Животното в този момент се намирало при доброволци-зоозащитници. Виждайки котката, жената веднага разбрала, че е родена, за да стане приятел на сина й, и решила да подслони четириногата красавица.

След появата на новия домашен любимец в къщата, Мадлен вече не се чувствал изгубен в обществото и самотен. Котката получил красивото име Луна.

Членовете на семейството вече споделят нейни снимки в социалната мрежа Instagram, където абонатите се възхищават на трогателната им история и пишат коментари в тяхна подкрепа.

Advertisement