Молитва за Божия благословия

Молитва за Божия благословия
Източник: Pixabay

Всички молитви носят помощ. А тези, които се четат със силна вяра и чисти намерения, могат да направят чудеса. Не пропускайте да прочетете тази молитва. И да поискате най-важното – здраве!

Необходимо е да се вярва искрено и твърдо. И да молите с вяра. За да получите Божията благословия, можете да прочетете тази молитва:

Всевишни, нашият Отец наш на небесата, Царят на света, който създаде всичко, моля те да да си спомниш за мен и да не подминаваш мен и моя дом. Вземи всичките грижи и болести от мен, излекувай и дай спасение на мен и семейството ми. Да бъде така. Амин.

Това е много силна молитва. Била е четена от нашите предци в дните на новолунието, които са специални по своята енергия. Колкото повече споделяте доброто в тези дни, толкова по-добре. Ако искате да споделите тази молитва с други хора, не се въздържайте.

Благословията ще се върне при вас чрез нова работа, брак, деца или… финанси.

Честно казано, когато тази сутрин прочетох тази молитва във фейсбук в профила на моя приятел, изобщо не повярвах. Но я прочетох … И по някаква причина наистина рещих да я споделя със собствената си сестра, въпреки че отношенията ни не са много добри. Тя ми благодари много! Оказа се, че днес тя имала интервю за нова позиция – и я назначиха, въпреки че шансовете бяха малки.

Дори не предполагах, че тази молитва може да подейства толкова бързо. За пореден път се убеждавам, че най-важното е да вярваме, тогава Господ наистина чува нашите молитви.

Просто опитайте и ще се убедите сами.

Advertisement