Молитва към Богородица за семейството

Икона на Богородица и Младенеца
Източник: Pxhere

Колкото и далеч да сме един от друг, винаги ще се тревожим за близките ни хора. Молитвата към Божията майка за благополучието на семейството ще предпази вашите роднини от неприятни ситуации, когато не сте наоколо.

Искрената молитва върши чудеса. Няма значение на кого се молите и каква помощ искате, основното е думите да идват от сърцето. Също така е важно винаги да помните, че не бива да се желае зло на другите. Мислейки по този начин, вие отслабвате своето биополе и влошавате преди всичко себе си.

Нашите прабаби са знаели, че Рождество и всеки друг църковен празник са отличен помощник в нашите молитви. Затова се смята, че молбата, отправена в нощта преди началото на празник, има особена сила и желанието бързо достига до Небесните сили.

Молитвата към Пресвета Богородица за благополучието на семейството е сред най-ефективните. Тези молитвени думи са в състояние да защитят вашите близки през цялата година.

Молитва към Богородица за семейството

Можете да произнасяте молитвените думи в църквата по време на службата или у дома пред съответната икона и запалена църковна свещ.

Пресвета Богородице, чуй ме. Благословена си на небето и на земята. Ти си майката на всичко и пазителка на огнището. Моля, защити къщата ми и живеещите в нея от нечисти всякакви. Скрий очите ми нехубавото и злото и отнеми бедите и нещастията от мен и тези, които обичам. Прекланям се пред Теб и Ти вярвам напълно, защото Ти носи нашия Спасител в утробата си. Дай ни любов и ни благослови за праведни дела. Амин. Амин. Амин.

Такава молитва не се чете само на Рождествените празници. Може да се повтаря веднъж седмично за поддържане на ефекта. Ако вие или вашите роднини сте в критична ситуация, препоръчително е да произнасяте тези думи всяка сутрин и вечер. Това ще ви даде сила и ще ви помогне да се справите с всеки проблем.

Advertisement