Младоженецът казал на булката, че обича друга… Посочил я и всички се разплакали

Младоженецът казал на булката, че обича друга... Посочил я и всички се разплакали

В тази история, в една привидно обикновена португалска сватба, всичко се объркало от самото начало. Джеферсън и Джесика отишли до олтара, за да се закълнат в любов и вярност в лицето на Всевишния.

И изведнъж, в най-напрегнатия момент, в кулминацията на сватбата, младоженецът изведнъж обяви, че освен булката, има още един човек, когото той също обича безкрайно.

Гостите замръзнали. Всички са чували за нещастните булки, които безсърдечните младоженци са изоставили в последния момент, пред олтара или в разгара на сватбеното тържество. Подобни подозрения и версии се загнездили в главите на гостите. Но Джеферсън бързо ги разсеял…

Младоженецът се обърнал и повикал момичето, което стояло зад младоженците. Оказала се осемгодишната дъщеря на избраницата му Джована. Момичето е израснало без баща, дълго е чакало майка си да намери истински партньор в живота.

И тя, изглежда, не бързала да се омъжва именно защото търсела не само достоен съпруг, но и любящ баща за дъщеря си.

Бъдещият баща, гледайки в очите момиченцето, искрено произнесъл обета си: „Ще те обичам, ще се грижа за теб, ще те защитавам и няма да позволя да ти се случи нещо лошо“.

младоженци

Джована изслушала това трогателно обръщение със сълзи в очите, а след това взела микрофона и в знак на благодарност също произнесла красиви думи. Тези моменти със сигурност никога няма да бъдат забравени.

Advertisement