Мини конче на 3 дни преследва гледача си в сладко видео

Мини конче на 3 дни преследва гледача си в сладко видео
Скрийншот: YouTube

Много хора бъркат миниатюрните коне с понита, но те не са едни и същи.

Според Horse Illustrated, докато понитата имат по-къси крака и по-дебел врат, миниатюрният кон е с по по-изтънчен вид от понито с дълъг, гъвкав врат, прави крака и къс гръб.” Мини конете са популярна порода, защото са наистина неземно очарователни.

Видео на мини кон на 3 дни, който игриво преследва един от своите гледачи на име Стърлинг около кошарата си, стана вирусен, привличайки интереса на обществеността.

Сами, очарователно бебе миниатюрно конче, е само на три дни. За краткото си време на тази планета, той вече има своята любима дейност – да преследва своя гледач Стърлинг Бартоу.

Като се има предвид, че този миниатюрен кон е роден едва три дни преди записа на това видео, удивително е да се наблюдава колко добре галопира и колко му е приятно да преследва Стърлинг.

Докато Стърлинг чака малкото сладко конче да го настигне, то се търка радостно в него, надявайки се да бъде гушнато от човешкия си приятел.

Докато 3-дневното бебе и Стърлинг се разхождат наоколо, Грейс, майката на жребчето, ги следи отблизо.

Тя не е притеснена за малкото си, адоволно да го гледа как преследва своя стопанин. Тя изглежда уверена, че Стърлинг никога няма да нарани жребчето.

Advertisement