Михаил Билалов: Напускам „Стани богат“, оставам с приятни спомени

Михаил Билалов: Напускам
Скрийншот: Бтв, "120 минути"

Актьорът Михаил Билалов обяви в ефира на предаването „120 минути“, че вече няма да е водещ на предаването „Стани богат“, заради много си работни ангажименти.

След 5 години като водещ на култовата игра Билалов обяви, че е време да поеме по нов път. 

„Взех решение да напусна „Стани богат“ още през юни. Имах много сериозен проблем със съчетаването на два проекта – от една страна заснемането на сериала „Вина“, а от друга страна – снимките на „Стани богат“.

Билалов обяви, че 2024-та година за него се очертава изключително натоварена и ще му е трудно да съвместява всичките си проекти.

„Почвам продуцентски да снимам сериал, имам два тетрални проекта от миналата година… бизнес, който трябва рестартирам“, призна Билалов и добави, че е получил актьорско предложение, на което нямало как да откаже.

Той сподели, че през тези 5 години като водещ на играта е имал невероятни срещи, завързал е чудесни приятелства и си тръгва с куп приятни спомени. 

„Всичко тръгна съвсем като на шега“, припомни си Билалов момента когато от БТВ са му предложили да стане водещ на „Стани богат“. Тогава той дори не е знаел що за игра е това, тъй като във Франция предаването се казва „Кой иска да стане богат“.

Според слуховете, на мястото на Билалов като водещ на „Стани богат“ се завръща Ники Кънчев. Кънчев бе лице на играта цели 13 години от 2001 до 2014 г. В социалните мрежи пък кипят люти дискусии кой от двамата – Билалов или Кънчев – е по-добрият водещ на „Стани богат“.

Advertisement