Михаела и Венци спечелиха „Един за друг“, зрителите са недоволни (видео)

Михаела и Венци спечелиха Един за друг, зрителите са недоволни (видео)
Скрийншот: NOVA, "Един за друг"

Забавните перничани Михаела и Венци са големите победители в петия сезон на „Един за друг“. Те съществиха страхотен обрат, завършвайки първи изпълнения с препятствия лабиринт. Така двамата спечелиха и парична награда от 74 344 лева.

За първи път бе връчена и награда за най-обичана двойка от 10 000 лева. Тя също отиде при Михаела и Венци след гласуване от останалите двойки в любовната надпревара.

Зад победителите на косъм останаха Софи и Тишо, които обаче изпуснаха плочките си на метри от финалната права.

Зрителите и на „Един за друг“ недоволни от финала

И макар „Един за друг“ да е рекламирано от Нова като „най-позитивното любовно риалити“, то в реакциите на зрителите след финала няма нищо позитивно.

На страницата на предаването изобилства от гневни емотикони на зрители, които са бесни не от победителите, а от поведението на агитката, която ги подкрепяше по трасето.

Продукцията бе извикала за публика отпадналите участници, като двойките от т.нар. „Коалиция“ горещо подкрепяха Михаела и Венци.

Хората във фейсбук са бесни от „злобното“ поведение на публиката, като най-много негативни коментари обира Маргарита.

Ето част от коментарите:

„Отново спечелиха двойка която много много не заслужаваше…. И много злоба и арогантно поведение….. Тишо и София заслужаваха да спечелят! Поне в едно предаване няма ли да спечели доброто поведение, а не злобата и омразата. По телевизията трябва да се дава добрият пример, а не простотията на хората!“

„Най-позитивното предаване? Нещо се объркахте. С тая злобна агитка,всичко опорочихте! Иначе,честито на победителите.“

„Колко злобни млади хора….. Да се радваш злобно на някой че губи, говори много за теб…. Дано са си прочели коментарите какво са писали масово хората за тях!!!“

Гневът на зрителите се подсилва и от това, че не са били осигурени отделни трасета за всяка от финалните двойки, а те трябваше да се изчакват един друг.

Това е поредното риалити през този сезон, което завършва със спорен финал. Преди дни голяма част от зрителите не реагира позитивно на победата на Неделя Щонова в „Денсинг старс“, а другото любовно риалити „Ергенът“ също разбуни духовете с шокиращия си завършек.

Advertisement