Мъж учи кучетата на нова команда, но вижте какво прави котката в този момент (видео)

Мъж учи кучетата на нова команда, но вижте какво прави котката в този момент (видео)
Източник: YouTube/CATMANTOO

Кучетата са невероятно предани и любящи животни, които също така могат да бъдат обучени и да правят трикове.

Почти всяко куче може да научи прости команди като „седни“ и „подай лапа“, но има много по-сложни трикове, които с правилно обучение четириногите приятели също могат да изпълняват.

Кучетата на име Люси и Феникс станаха известни в интернет благодарение на способността си да разбират и изпълняват командите на стопанина си.

В къщата им обаче живее друг умен домашен любимец – котка, която явно се мисли за куче.

Тази котка не иска просто да седи отстрани, докато кучетата получават своя дял от славата! И в крайна сметка защо само те трябва да се забавляват?

В това видео, което накара хиляди хора по света да се усмихнат, виждаме как стопанинът учи своите домашни любимци как да правят някои впечатляващи трикове.

Макар да сме свикнали да мислим, че кучетата са единствените с такъв талант, се оказва, че котката, която живее с тях, на име Диджа, също има супер способности.

Обещаваме ви, че тази сладка троица със сигурност ще ви зарадва … Те седят заедно в хола и внимателно слушат стопанина си, който стои пред тях.

Е, време е за шоу!

Хареса ли ви тази сладурска котка? Всъщност ние вече сме ви разказвали за нея. Джиджа е обявена за най-умната котка в света, а стопанинът й е световноизвестен дресьор на животни.

Повече за тях може да прочетете тук: Тази котка от приют е призната за най-умната на света. 

Advertisement