Мъж снимал жена си преди да отиде в родилното. Оказало се, че на снимката имало знак свише

Бриджит Хъни
Източник: Facebook//Brigette-Honey-Prayer-Page

Абсолютно нищо не предвещавало предстоящото нещастие за тази жена. Бриджет Хъни се омъжила, тя и съпругът й се обичали много и отгледали заедно трите си деца.

Скоро забременяла с четвъртото си дете и това събитие било възприето доста спокойно и изобщо не било изненада. Но раждането не минало никак добре, тъй като жената била на косъм от смъртта.

Лекарите не вярвали, че Хъни ще успее да се измъкне, но не се отказали от опитите и се опитали да я спасят, като положили всички усилия.

В същото време съпругът на жената вече бил загубил всякаква надежда, че лекарите ще успеят да спасят любимата му.

Докато чакал пред отделението, мъжът започнал да преглежда последните снимки на жена си, за да се успокои по някакъв начин. Разглеждайки снимките, на една от тях той внезапно забелязал знак и разбрал, че е даден отгоре.

Както казахме по-рано, самата бременност протекла отлично, всички трудности очакваха жената в края. Родили се две напълно здрави момичета близначки, но майка им била на границата между живота и смъртта. Причината за този тъжен обрат на събитията била емболия с околоплодна течност.

Днес това усложнение, което понякога възниква по време на раждане, се счита за изключително опасна патология. Според статистиката, ако възникне такова усложнение, тогава в повечето случаи лекарите вече не могат да помогнат на жената.

Емболия с амниотична течност възниква, когато вредната амниотична течност навлезе в кръвта на майката. Именно това вещество кара жената да изпита тромбохеморагичен синдром, както и тежък шок.

Лекарите работели ден и нощ, за да спасят жената от лапите на смъртта. Тя претърпяла вътрешно кървене и затова лекарите трябвало на няколко пъти да извършват кръвопреливане.

Но да се върнем на съпруга на Хъни. Той внимателно разгледал снимките и видял, че на една от последните снимки на жената около главата й се е образувал истински ореол, което мъжът приписал на знак от висши сили.

Не е известно защо, но този факт имал положителен ефект върху емоционалното състояние на Крис. В този момент той разбрал, че всичко ще бъде наред и още на следващия ден лекарите му съобщили добри новини – състоянието на жена му се подобрило драстично.

От този момент нататък пациентката ставала все по-добре и по-добре всеки ден. След известно време лекарите заявили, че животът на майката вече не е в опасност и основната опасност е преминала, въпреки че самата пациентка все още била доста слаба.

Щом дошла на себе си, веднага поискала да види децата си. Малките Остин и Аби, както били кръстени децата, дадоха на жената огромно количество положителни емоции.

Въпреки всички тези положителни новини, се появил друг проблем. Лечението на Хъни било много сложно и следователно изисквало огромни средства, поради което семейството буквално затънало в дългове.

Заслужава да се отбележи, че тази временна трудност бързо се изпарило, тъй като огромен брой хора решили да помогнат на двойката. Даренията били достатъчни, за да изплатят напълно всички дългове и да продължат щастливия си живот.

Днес в семейството всичко е наред. Съпругът многократно заявява, че ореолът, който е видял около главата на Хъни, в никакъв случай не е неизправност на фотоапарата, а истински знак от висшите сили.

Фактът, че жената като по чудо се възстановила много бързо, потвърждава думите му.

Advertisement