Малцина знаят какви свръхспособности имат огнените Лъв, Стрелец и Овен

Малцина знаят какви свръхспособности имат огнените Лъв, Стрелец и Овен
Източник: Pixabay

Астролозите посочиха скритите таланти на огнените зодии.

Астролозите назоваха онези суперсили на огнените знаци, които им помагат да се справят с трудностите и да излязат победители дори от най-екстремните и трудни ситуации.

Овен

Като награда от небесните тела Овенът е получил неизчерпаем запас от енергия. Всеки, който се е сблъсквал с представители на огнената зодия в живота си, е добре наясно какви капризници са те. Задържането им на едно място е непосилна задача. Буквално след няколко минути Овенът ще иска нови впечатления и ще изчезне в неизвестна посока.

Но не се заблуждавайте, че Овните изразходват суперсилата си напразно…

Овенът постоянно си поставя цели, например да получи нова по-висока работна длъжност и изразходва цялата си енергия за постигането й. Това е неговата невероятна способност, която му помага да постигне това, което иска.

Лъв

Представителите на този огнен знак са като слънцето – също толкова лъчезарни и привлекателни. Нищо чудно, че хората са привлечени от тях като цветя към светлината.

Тази способност да стопля, вдъхновява, обгражда с изключителна грижа и подкрепа се смята от астролозите за тайната способност на Лъва. Хората от тази зодия са истински запалки.

Където и да се появят представителите на тази зодия, до тях винаги е лесно, забавно и безгрижно.

Те са истински майстори в забавлението умеят и да развеселяват себе си и другите. Някой ще нарече Лъва твърде позитивен и несериозен, но знаем, че всички тези недоброжелатели просто завиждат на популярността му.

Стрелец

Някои зодии не приемат Стрелеца насериозно. Те смятат, че този представител на зодиакалната галактика е твърде наивен, ентусиазиран и инфантилен. И затова при всяка възможност се опитват да го измамят. Но няма как да стане!

Представителите на елемента огън са естествено надарени с усет, който им помага да разграничат истината от лъжата.

Подобно на полиграф, Стрелецът лесно определя по изражението на лицето, думите, жестовете кога искат да го измамят.

Но в името на забавлението той да играе заедно с лъжеца и след това в най-неочаквания момент да го разобличи. Последствията зависят от това колко сериозна е била лъжата, но е малко вероятно Стрелецът да продължи да общува с некоректния човек.

Advertisement