Маколи Кълкин се появи в кадри на „Сам вкъщи 3“, чието действие се развива през 2024 (видео)

Маколи Кълкин се появи в кадри на
Източник: YouTube/VJ4rawr2

Знаем, че вече има „Сам вкъщи 3“, но този клип изглежда много по-добре от продължението от 1997 г, което беше без Маколи Кълкин и не постигна успех.

Повече от 30 години след като емблематичният герой на Маколи Кълкин Кевин Маккалистър затвори своите заклети врагове – недодяланите престъпници „Мокрите бандити“ – с помощта на дамата с гълъбите в Сентръл парк, имаме актуална информация за техните съдби.

Това обаче не е истински филм.

Специален киноман и създател на трейлъри реши да свърши Божията работа и да даде на феновете на „Сам вкъщи“ поглед върху това как би изглеждал филмът, ако действието се развиваше през 2024 г. и е с оригиналните актьори.

Чрез умело свързване на сцени от различни телевизионни предавания и филми, смяна на глави, смяна на фона и наемане на професионални гласови изпълнители, той успял да вдъхне живот на своята визия за порасналия Кевин.

Действието от мястото, където спря „Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк“ – с тромавите престъпници Харолд „Хари“ Лайм (Джо Пеши) и Марвин „Марв“ Мърчантс (Даниел Стърн), които са вкарани в затвора след обира им на магазина за играчки.

Изминаха цели 31 години, откакто филмът излезе на екрана за първи път, така че двойката трябва да е получила доста тежка присъда за всичките си прегрешения.

Междувременно Кевин и стотиците му братя и сестри и братовчеди са пораснали – и главният герой вече не е палаво дете, което прекарва празничния сезон, отблъсквайки крадци.

Или поне докато „Мокрите бандити“ не бъдат освободени от затвора и му изпратят вълнуваща коледна картичка с тяхната снимка заедно с думите: „Върнахме се, приятелю“.

След това Кевин вдига поглед и забелязва очукания ван Dodge Ram с надпис „Oh-Kay Plumbing and Heating“ отстрани, който някога беше паркиран пред дома му от детството, докато двамата крадци раузнаваха къщата.

Гласът зад кадър на фалшивия трейлър на „Сам вкъщи: Отмъщението на Кевин“ започва: „Този празничен сезон е време да преоткрием една класика. Кевин Макалистър се завръща – само че това семейство е малко странно около Коледа.“

Вижда се и как Кевин говори с екранната си майка Кейт, изиграна от Катрин О’Хара, като той й казва: „В онзи ден, когато си замина, аз трябваше да защитавам къщата ни. Бях просто дете и ти ме остави сам вкъщи.“

Сам вкъщи
Източник: YouTube/VJ4raw

Актьорите не са участвали в сцените – това е просто умело използване на монтажа от @VJ4rawr2.

Пародийният трейлър след това показва, че Хари и Марв са освободени от затвора- като ямстото изглежда леко странно, но за да бъдем честни, създателят казва, че не е разполагал с много кадри на Джо Пеши, от които да се възползва .

Хари казва на другаря си Марв: „Всеки ден, когато седях в тази затворническа килия, си мислех за детето. Той ще си плати.“

Но Кевин има своя собствена готина реплика, с която да отвърне на удара – „Този път не съм само аз сам вкъщи. Трябва да защитя тази къща за семейството си.“

Пародията казва на феновете на „Сам вкъщи“ да се „подготвят за последния сблъсък на Кевин“, докато той се изправя срещу Мокрите бандити за последен път – което в крайна сметка попада в новините.

Водещият на новините казва на зрителите, че „човек от Чикаго е оборудвал къщата си с оръжия, експлозиви и вероятно тарантули“ и че екип от SWAT в момента е на път.

Много полицейски радиостанции се включват, за да се отзоват на повикването – а един от тези полицаи не е друг, а бруталният по-голям брат на Кевин, Бъз (Девин Ратрей).

Той получава съобщение, че „двама възрастни господа са стреляни, запалени и удряни с тъпи предмети“, докато неговият началник предупреждава, че „това е изключително жестоко престъпление с висок шанс за смърт“.

Бъз не е особено впечатлен, тъй като е чувал подобна история и преди – и вместо това се засмива: „Добър опит, Кевин, добър опит.“

Феновете на „Сам вкъщи“ харесаха трейлъра, въпреки че е пародия, и казвт, че сюжетът може да даде известно вдъхновение на холивудските сценаристи за много желаната трета част от франчайза с оригиналния актьорски състав.

Потребител споделя: „Определено трябва да направят този филм, ще бъде страхотно и вероятно ще разбие боксофиса.“

Advertisement