Майка снимала 5-годишната си дъщеря преди и след първия учебен ден. Вижте разликата!

Майка-снимала-5-годишната-си-дъщеря-преди-и-след-първия-учебен-ден.-Вижте-разликата!

15 септември наближава, което значи, че първокласниците вече разучават стихчетата и подготят раниците си в очакване на първия учебен ден. В Шотландия училищата обаче започват по-рано, затова в тази страна децата вече успяха да се насладят на уроците и шумните тържества.

Някои от тях вече се прославиха в социалните мрежи като например малката Люси. Тя се снима преди и след уроците и стана интернет звезда.

Жена снимала дъщеря си Люси преди уроците

снимка-преди-първия-учебен-ден

За 5-годишното момиче това било първи учебен ден. Както се казва, за пръв път в първи клас! Мама й изгладила униформата, сресала й косата и й сложила красива панделка. Люси била много щастлива и преди да излезе се снимала с по-големия си брат. После хванала раницата си под ръка и щастлива се отправила на занятия, без да знае какво й предстои.

Втората снимка била направена след уроците 

момиче-след-първия-учебен-ден

Вкъщи Люси се прибрала в такъв вид, сякаш буквално е била прежиявала зомби апокалипсис. Косата й била разчорлена, панделката била килната на една страна, а чорапите до коленете били смъкнати.

Раницата била в ръцете й и цялата била намачкана. Майката снимала дъщеря си и се опитала да разбере какво се е случило. Люси махнала с ръка и казала, че нищо специално не е станало. Тя била толкова уморена, че дори си легнала по-рано от обичайното в леглото.

Не им е лесно на първолаците!

Advertisement