Майка открила критично видео онлайн как кърми бебето си на плажа. Отговорът й е брилянтен

Майка открила критично видео онлайн как кърми бебето си на плажа. Отговорът й е брилянтен
Източник: TikTok/izlomax

Кърменето на бебето е нещо естествено. Не винаги можете да предвидите кога ще трябва да нахраните бебето си и понякога трябва да го правите публично.

Майка от Мериленд реагира остро, след като откри, че е заснета да кърми бебето си на публично място в оскърбително видео. Изабел Ломакс нямала представа за това, когато кърмела 9-седмичния си син, Бейкър под плажния чадър.

На следващия ден тя преглеждала една от групите за майки във фейсбук, когато видяла публикация, която упреквала жените, че кърмят на обществени места, и била критикувана.

След като се вгледала по-отблизо, Ломакс разпознала себе си и бебето си, като лицата им били замъглени от публикувалия видеото.

Публикацията, дело на жена, гласяла: „Не упреквам жените, които кърмят бебетата си. Аз упреквам жените, които кърмят на обществени места без уважение към себе си, без да се прикрият и просто остават гърдите им да висят отвън (включително зърната), за да ги видят всички!“

Авторката добавя, че не иска да вижда голи до кръста жени на плажа и не иска да покрива очите на сина си и да му обяснява какво всъщност прави голата до кръста жена.

Ломакс решила да се обърне директно към жената, която публикувала видеото, като постнала свое видео в ТикТок, където обяснява, че въпреки че няма значение, тя е избрала да не покрива сина си този ден. заради високите температури.

„Представете си да се събудите, да влезете във фейсбук и да видите този видеоклип на себе си вчера на плажа“, започва Ломакс.

Насочвайки вниманието си към жената, която ги е снимала, тя продължава: „„Тази жена не само мина покрай мен няколко пъти със сина си, но ти имаше всяка възможност на света да ми кажеш нещо.“

@izlomax ill leave this here ???? #breastfeeding ♬ original sound – izlomax


„Не че щях да се интересувам или да спра това, което правя. Но вместо това реши да публикуваш видеоклип на мен и детето ми във фейсбук, публично, за да го види светът.“

„Впоследствие тази публикация беше изтрита, но благодаря на всички хора, които ме защитиха в коментарите“, отбелязва тя.

„Ако имаш време да заснемеш видео с мен и да направиш тази шега с публикация във фейсбук, имаш време да образоваш сина си за факта, че бебетата се хранят по този начин“, написала гневната млада майка.

Хората напълно застанали на страната на Ломакс, а публикувалата го изтрила. Хората били изненадани от това, което направила жената, за да даде „урок“ на младата кърмеща майка.

Един коментатор написал: „Кой мисли, че тази дама има нужда да се покрива? Децата? Просто казвате на детето си: „Тази жена храни бебето си.“ След това детето задава няколко въпроса, а вие отговаряте и продължавате напред. Това е родителството“.

Друг човек посочил, че главата на бебето в крайна сметка покрива всяка голота, за която авторката на видеото се притеснява.

Какво мислите вие за ситуацията? Съобщете ни в коментарите.

Advertisement