Маги след „Ергенът“: Гледах интервюто на Алек и видях човек, когото категорично не познавам

Маги Ергенът
Източник: БТВ, "Преди обед".

Дойде ред и на Магдалена Томова да сподели в студиото на „Преди обед“ впечатленията след участието си в „Ергенът“.

Чувствата на варненката по Алек вече са охладнели, защото тя започна интервюто с една изрична уговорка. 

Маги уточни, че е имала интервю с Наум Шопов, което се е състояло 2 седмици преди да бъде излъчен финалът. В това интервю Маги е споделила всичките си чувства и емоции, които е усетила покрай финала.

Но след като изгледала интервюто на Алек в „Преди обед“, усещанията й вече са съвсем различни.

„Защото аз видях един човек, когото категорично не познавам. Бях простила на Алек, но след всичко това, което каза, все още не мога да простя. Защото той се отрече от всичко“, заяви Маги с лека тъга. 

Магдалена каза, че през всичките тези три месеца ергенът по никакъв начин не я е накарал да се чувства несигурна в неговите чувства.

„През цялото време той ме караше да си мисля, че всичко е споделено“, призна тя.

А изненадата й била голяма, когато гледала Алек в „Преди обед“ и видял как той се отрекъл от всичко. Тя не повярвала и когато чула Алек да казва, че най-трудно за него във формата е било да държи усмивката на лицето си през цялото това време.

„Усмивка, в която аз изключително много вярвах и очаквах с такова нетърпение да видя…“

Маги не нарече директно Алек фалшив, но е категорична, че вече не може да вярва на нищо от това, което се е случило в имението.

Направи впечатление, че тя използва пълното му име, докато във формата през цялото време го наричаше Алек.

„За съжаление, Александър, когото видях тук, ми отне всички онези спомени, които исках да си запазя“, разкри финалистката. И добави, че не би го потърсила, защото очевидно тя не е неговият избор.

Любопитен факт е, че за участие в „Ергенът“ Маги е била записана от певицата Маги Джанаварова, с която са приятелки от няколко години.

Advertisement