Магдалена и Надежда с първи коментар след злополучния финал на „Ергенът“

Магдалена и Надежда с първи коментар след злополучния финал на
Скрийншот: Бтв, "Ергенът".

Финалистките в „Ергенът“ Магдалена Томова и Надеждва Вишева, които се оказаха изоставени насред арката от ергена, дадоха първи интервюта пред водещия на продукцията Наум Шопов.

От дистанцията на времето (предаването е снимано преди половин година) двете са имали време да осмислят случилото се и прощават на Алек за това, че им съобщи решението си чрез видео. И двете са на мнени, че на ергена също не му е било леко да постъпи така. 

На въпроса дали ще успее да му прости Маги каза, че вече го е направила: „Аз съм му простила. За мен е важно да му простя. Никой не може да влезе в обувките на Алек. Аз съм убедена, че и за него не е било лесно“.

Междувременно Маги пусна и първи коментар на събитията и от профила си в Инстаграм. Тя обясни реакцията си на финала, когато до последно не можеше да повярва на случващото се:

„Влюбената жена е готова да ѝ се разбие сърцето, но да стои до последно!“

„И се гмурнах в едно приключение, което споделях с всички вас последните няколко месеца. Всяка сряда и четвъртък преживявах и анализирах отново и отново всяка ситуация, всеки поглед, дума и действие. Знаейки какъв е краят.

„Тогава бях сигурна, че проблемът е в мен, защото за пореден път любовта не дойде. Стоях там до последно. Стоях и пред телевизора до последно. За да съм сигурна в това което ще кажа сега – Проблемът не е в мен. Затварям тази страница от живота си с любим цитат от рисуваната поредица: “Love is… worth the wait” (бел.ред – „Любовта си струва чакането“). 

Момичета, не се отказвайте! Аз няма да го направя.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magdalena Tomova (@magi_tomova)

Другата финалистка, Надежда Вишева, която бе доста разочарована от решението на Алек и го нарече „глупак“ и „страхливец“ на финала, реши да погледне философски на нещата:

„Какво в живота има доста обрати и неочаквани ситуации. Случи се неочакваното. Не толкова приятно за мен“.

Месеци по-късно Надежда е прозряла, че може би и на ергена не му е било изобщо лесно да им поднесе решението си.

„Може би се е опитал да се защити, като не се изправи пред нас“, коментира Вишева. 

Тя описа състоянието си на злополучния финал като „бомба със закъснител“ от емоции.

Надежда допълни и че не вижда за какво да му прощава и че тя не таи тъга в себе си.

„Пожелавам му щастие. Много би ми се искало по различен начин да се бяха стекли обстоятелствата или поне впоследствие да се бе изправил пред мен. Със сигурност бих имала нужда да си поговорим очи в очи“.

Advertisement