Любовта на Скорпионa: всичко или нищо… и внимавайте на завоите!

Любовта на Скорпионa: всичко или нищо... и внимавайте на завоите!
Източник: Pixabay

Пустинята, в която живеят скорпионите, е горяща и безлюдна, така че не трябва да очаквате вашият Скорпион да бъде пропит от живителните пейзажи, които му представяте, за да им се наслаждава с вас.

Внимавайте с любовта на Скорпиона, тъй като лесно може да ви изгори напълно и изцяло.

Любов и страст – това вашият Скорпион, символ на огъня, вечността и самоунищожението

Няма по-хазартен, дълбок, страстен партньор на света от Скорпиона, изгарящ от пламенна любов. Той чувства всичко точно по този начин, а вие сте невероятен късметлия да срещнете сред всички други точно такава кипяща страст. Скорпионът достига до самата душа, не се задоволява с повърхностни чувства.

Никога няма да можете да го впечатлите, ако той не поиска

Възможно е да го покорите. Поне опитайте. И всъщност вашият Скорпион със сигурност ще оцени високия интелект, духовната красота и истинската съдбовна интуиция, тъй като самите те са интуитивни хора. А ако Скорпионът ви е избрал за приятелство, това също е постижение, защото той ще ви бъде отдаден до последния си дъх.

Дори не се опитвайте да го контролирате

Скорпионът ще поиска свобода, баланс, равенство или си отива. Примирете се с това или му кажете сбогом. Дори най-искрените и ярки чувства не са в състояние да го държат в окови. И нито един ваш аргумент не струва свободата му.ю

Скорпионът е любител на тайни

Не бива да се опитвате да го излъжете, естественият му инстинкт ще му помогне веднага да разпознае вашата лъжа, дори и да е напълно невинна. Но той ще зачете този опит и няма да го прости.

Но той обича загадъчността и тайните. Скорпионът е любознателен, така че намеците, изненадите и тайните ще го направят ваш, а също и щастлив до лудост.

Скорпионите са предани любовници и приятели

Ако Скорпионът е избрал вас, тогава можете да се насладите на най-изконното чувство на безгранично доверие, защото те са верни като кучета на стопаните си, ако са ви дали сърцето си.

Той вярва в любовта и нейното съвършенство, той вярва, че вие сте перфектни. Не се препъвайте, в противен случай любовта ще рухне, а с нея и всичките ви отношения.

Злопаметността на Скорпиона

Скорпионът не знае що е пришка. Те могат да бъдат отмъстителни и безмилостни, ако някой, на когото са се доверили, ги е подвел, разочаровал или не е оправдал очакванията им. Може да не е ваша вина, но те са това, което са. И ако, не дай си Боже, ви хванат в лъжа, Армагедон ще ви се стори смешна сценка.

Той никога няма да бъде зависим

Не се разстройвайте, не се огорчавайте, но Скорпионът е волеви и независим човек, много амбициозен, безстрашен и находчив. Той не скучае дори когато е сам, така че да го плашите с раздяла е жалък опит да разсмеете Скорпиона; той може да се справи добре и сам.

Най-ревнивата зодия

Скорпионът е притежател. Дори и да не го покаже, дори да не обърне ухо към вашия флирт, сърцето му ще бъде разсечено на парчета от собствената му ревност. Те няма да споделят с вас. Не забравяйте, че Скорпионът е избрал вас, а не обратното. И любовта му трябва да бъде приета заедно с всичките й съпътстващи качества.

Отношенията винаги ще бъдат свежи като утринната роса

Скорпионите понякога са егоисти, понякога измъчват любимата си жертва без причина, но в замяна плащат с цялата си душа.

Тяхната енергия и отдаденост са прекрасни качества както в приятелството, така и в леглото. Ако направите добър тандем с вашия Скорпион, животът ви определено никога няма да се превърне в рутина!

Advertisement