Любовта на Скорпиона е изпепеляваща… така че внимавайте

любовта-на-Скорпиона

С любовта на Скорпиона вече ви е провървяло, тя лесно може да ви изгори изцяло и напълно.

Любов и Страст – това е вашият Скорпион, символ на огън, вечност и саморазрушение.

На света няма по-хазартен, проникновен, страстен партньор от Скорпиона, изгарящ от пламенна любов. Той усеща всичко точно така и ви е провървяло с подобна изпепеляваща страст. Скорпионът достига до самата душа, не се задоволява с повърхностни чувства.

Можете да го покорите. Или поне да се опитате. И всъщност вашият Скорпион ще оцени безспорно високия интелект, духовната красота и истински съдбоносната интуиция, защото те самите са сред най-интуитивните хора.

А ако Скорпионът е избрал вас за приятелство, това също е постижение, защото ще ви е предан до последния си дъх.

Дори не се опитвайте да го контролирате

Скорпионът ще изисква свобода, баланс, равноправие или ще си тръгне. Примирете се с това или се сбогувайте с тях. Дори най-искрените и силни чувства не могат да го държат в окови. И нито един ваш аргумент не струва колкото свободата му.

Скорпионът е любител на тайни

Не се опитвайте да го мамите, природния му усет ще му помогне да разпознае веднага лъжата, дори и най-невинната. Но той ще запомни този опит и няма да прости.

Но пък истинската тайна и лекият шлейф недоизказаност го привличат силно. Скорпионът е любознателен, затова намеците, изненадите и тайните ще го направят ваш, а и щастлив до безумие.

Скорпионите са предани любовници и приятели

Ако Скорпионът е избрал вас, можете да се наслаждавате на безгранично доверие, защото те са предани като куче, ако са ви дали сърцето си. Скорпионите вярват в любовта и нейното съвършенство, те вярват, че вие сте идеални.

Злопаметността на Скорпиона

Скорпионът не е известен с прошката си. Те могат да бъдат отмъстителлни и безмилостни, ако някой, на когото е вярвал, го подведе. И ако не дай си Боже, ви хванат в предателство, Армагедон ще ви се стори забавна декорация.

Той никога няма да бъде зависим

Не се разстройвайте, не се огорчавайте, но Скорпионът е волева и независима личност, много амбициозна, безстрашна и находчива. На него не му е скучно и в самота, затова да го плашите с раздяла е жалък опит а го разсмеете, Скорпионът се справя отлично и сам.

Отношенията ви ще са свежи като сутрешна роса

Скорпионите понякога са егоистични, без причина мъчат своята любима жертва, но в замяна плащат с цялата си душа. Тяхната енергия и преданост са прекрасни чувства както за приятелство, така и в леглото. Ако  със своя Скорпион изградите добър тандем, животът ви никога няма да се превърне в рутина!

Advertisement