Лятото на любовта: 5 зодии, които могат да намерят любовта през лятото на 2024 г.

5 зодии, които могат да намерят любовта през лятото на 2024 г.
Източник: Midjorney

Бързо проверете вашата зодия – може би вие ще сте този, който ще изпита цялото очарование и красота на любовта през лятото на 2024!

Козирог

В началото на годината Козирозите бяха заети със самоусъвършенстване, а любовта остана на заден план. Време е да променим ситуацията! Под влиянието на ретроградния Плутон ще се почувствате напълно различно от начина, по който сте свикнали. Освен това ви очакват 2 пълнолуния във вашето съзвездие;

Може да забележите, че сте започнали да обръщате внимание на съвсем различен тип партньор.

Починете си от работа и си позволете малко ваканционна романтика! Изучаването на новите привлекателни черти на другите ще ви позволи да разберете по-добре какви промени са настъпили с вас самите.

Риби

През лятото 2 планети ще се движат в ретроградна посока във вашето съзвездие. Сатурн ще започне ретроградното си движение на 29 юни, Нептун ще се присъедини към него малко по-късно – на 2 юли.

По това време хората ще започнат да ви обръщат по-голямо внимание. А специалната енергия на Рибите буквално ще витае във въздуха.

Не се страхувайте да се отворите към света: през този период той ще бъде настроен на вашата честота и комуникацията с хората ще ви се отдава с лекота.

Телец

Телците греят с най-ярката вътрешна светлина, когато се чувстват комфортно в материална среда. Буркан, пълен с монети, е най-добрият начин да накарате Телеца да засияе.

През пролетта ще си спомните радостта от успехихте в кариерата. Вашето старание дава плодове, карайки ви да се чувствате сигурни.

Приятната енергия на успешния Телецa никога не остава незабелязана. През лятото мнозина кандидати ще летят към вашата вътрешна светлина: това е най-подходящото време да се отдадете на търсенето на сродната си душа.

Везни

През август вашата управляваща планета Венера ще се премести в съзвездието Везни! Готови ли сте за толкова голямо внимание от противоположния пол?

Всяко ваше излизане ще завършва с попълване на списъка ви с контакти. Ако сте сами, потопете се в тази енергия!

Въпреки това, не губете ресурсите си напразно: изберете спътниците си разумно, погледнете внимателно тяхното ухажване и усилията, които полагат, за да предизвикат „уау“ ефект върху вас.

Близнаци

След вътрешно земетресение в края на май, Близнаците ще са готови да се гмурнат в нови и вълнуващи връзки. Посвети лятото си на любовта, Близнаци!

Време е да разберете какво е истинската любов. Отидете на кратко пътуване с нов партньор в началото на юни – така можете бързо да установите емоционална връзка.

Advertisement