Лунното затъмнение на 27 юли 2018 година ще бъде съдбоносно

кървава-луна

На 27 юли 2018 година ще се случи най-дългото лунно затъмнение за последните 100 години. Заради него луната ще бъде в червеникав цвят и е наричана „кървава“.

Пълното лунно затъмнение ще трае 1 час и 43 минути. Това е много важно, влиятелно и едновременно опасно време. Лунното затъмнение винаги прилича на пълнолуние. Точно затова то може да внесе кардинални промени в живота ни.

Как ще повлияе лунното затъмнение на 27 юли 2018 година?

Уникалното лунно затъмнение буквално ще разруши всички бариери и стари порядки.

Пълното лунно затъмнение ще донесе промени в такива сфери на живота като свобода, развитие, реализация.

Хората могат да очакват кардинални промени в живота си.

Ще се разруши всичко, в което няма стабилност: неискрени и нехармонични отношения, нелюбима работа, нестабилни финансови дела, неправилни цели.

Особено революционни ще бъдат промените в работата и самореализацията. Това ще бъде успешен период за изобретения, творчески дела, иновации, работа в IT сферата.

Големите промени ще засегнат новите идеи, реализирането на новите неща, постигането на цели. Много проекти буквално ще се изстрелят благодарение на творческия подход и нестандартните решения.Това ще бъде време за пробив.

В живота на жените също ще има много промени, свързани с отношенията.

Трябва да помните, че лунното затъмнение може да донесе в живота на много хора конфликти, кризи, ситуации, свързани с борба и съперничество.

Много хора ще се окажат пред своите страхове.

Важни промени могат настъпят относно материалната стабилност, неща, които сте смятали за собственост.

Можете да видите и да получите резултати от свои минали опити и работи, да преминете на ново ниво на свобода, доходи, да минете отвъд предела на възможното.

По време на влиянието на Затъмнението (две седмици преди и две седмици след него) може да се разрушат всички пречещи преди това бариери, да се преодолеят препятствията и ограниченията по пътя към успеха и щастието.

Важно! Трябва да се избягват конфликтите, да не се взимат важни решения и да не се започват важни дела около затъмнението, да не се карате, да бъдете крайно внимателни на пътя, в тълпата, на потенциално опасни места.

Лунното затъмнение носи положителни промени в живота на хората, затова няма от какво да се боите. В този период трябва повече да си почивате и да се занимавате с добри дела.

 

Advertisement