Лекарите им казали, че бебето им няма да оцелее. Бащата обаче видял „Божие чудо“

Лекарите им казали, че бебето им няма да оцелее. Бащата обаче видял
Източник: Facebook – Nick Schnarr

В очакване на ново попълнение в семейството… Какво по-хубаво? Спорове за името, вълнуващи обиколки по магазините, където трябва да купите куп всякакви необходими неща и много други сладки и приятни моменти. Но, за съжаление този сценарий невинаги се сбъдва…

В семейството на Ник и Бруклин Шнар всички очаквали с нетърпение раждането на бебето им. Но прегледът с ултразвук показал, че Чарли (така щели да кръстят момчето) има хидроцефалия.

Бруклин веднага била откарана в болница, а Ник постоянно шофирал до болницата и обратно, защото трябвало да гледа двете си по-големи дъщери.

В един момент лекарите спрели да измерват нивото на течността в главичката на бебето, защото надвишавало всички възможни норми, а и в този момент вече нямало значение.

Хората в бели престилки казали, че с 90% вероятност момчето ще умре веднага след раждането, а ако оцелее, животът му далеч няма да бъде нормален…

„Директно ни казаха, че има над 90% шанс бебето или да умре скоро след раждането, или да има толкова тежки когнитивни увреждания, че би било трудно да си представим каквото и да е качество на живот.:, казва бащата.

Когато обаче лекарите направили цезарово сечение, те видели напълно здраво момче, което веднага съобщило на всички за раждането си със силен вик.

„Това беше най-красивият звук на света“, написа Ник на страницата си във Фейсбук.

Ето какво пише той: На 8 юли Бруклин наистина започна да ражда. Буквално 15 минути преди да я върнат обратно, за да започне секциото, имахме още една среща с лекари относно използването на дихателна тръба и в кой момент може да се наложи да премахнем тази тръба и да оставим бебето да отиде в рая. Познайте какво?. .бебето излезе плачещо – това беше най-сладкият звук, който съм чувал.

Източник: Facebook/Nick Schnarr

Щастливият татко споделя подробности: „Бебето се роди практически здраво. Единственото, което се установи при него е леко увеличение на вентрикулите. Но това просто означава, че ще трябва да посещаваме нашия лекар по-често. Мозъкът му някак сам се отървал от проблема с излишната течност.През последната седмица чух думите „божествена намеса“ и „чудо“ повече пъти, отколкото можех да преброя.

Какво друго може да каже човек в такава ситуация? Разбира се, Ник изказва думи на благодарност: „Аз съм практичен човек, който със сигурност вярва в науката и медицинската технология, но абсолютно знам, от дъното на сърцето си, че Бог е замесен в това. Отдавам ЦЯЛАТА заслуга и слава на Него. Молитвата е положително мощна. Бог е реален и Той все още върши чудеса.“

Истории като тази наистина връщат вярата в чудесата. Нека Чарли расте здрав за радост на родителите и по-големите си сестри!

Advertisement