Легендарният Гатьо се завръща на екран! Ето в кое риалити влиза:

Гатьо
Стоп кадър: "Игри на волята", Nova

Пролетният телевизионен сезон се задава и зрителят ще бъде изкушен от редица любими предавания. По БТВ се завръщат танцувалната надпревара „Денсинг старс“, както и патриотичното куиз шоу „Аз обичам България“, което влиза на мястото на „Кой да знае“.

Конкурентите от Нова ще се опитат да привлекат зрителите с тв класиката „Като две капки вода“ и кулинарното риалити с лютия шеф Виктор Ангелов „Хелс Китчън“.

Но основната и най-важна съставка за всяко тв шоу си остават участниците в него. И тук двете национални медии кръстосха шпаги в опит да привлекат възможно най-интересните телевизионни лица.

Гатьо слага готварската престилка в „Хелс китчън“

Като говорим за интересни лица, няма как да не споменем откритието на „Игри на волята“ – Гатьо. Бившият командос Пеньо Гатовски се превърна в любимец на зрителите с неподражаемите си лафове и мъжкарското си поведение.

От Нова не са подминали големия зрителски интерес към Гатьо и са го направили участник в новия сезон на „Хелс китчън“. 

Култовият Гатьо ще бъде част от звездния отбор в Кухнята на ада, като интересното е, че компания ще му прави популярната сексоложка Наталия Кобилкина.

Зрителите отсега потриват ръце, предвкусвайки сблъсъците в шестия сезон на „Хелс китчън“. Със сигурност ще бъде интересен за наблюдаване сблъсъкът между непокорния и свикнал да „дирижира парада“ бивш командос Гатьо и суровия властелин на кухнята шеф Виктор Ангелов. 

Ще има ли място за двама силни мъже в една кухня? Предстои да разберем.

Advertisement