Лабрадор стоял пред болницата и не спрял да чака починалия си стопанин

Лабрадор стоял пред болницата и не спрял да чака починалия си стопанин
Източник: CEN/Twitter

Ето това е преданост и любов

Лабрадор на име Тото не знаел, че любимият му стопанин вече го няма, и продължил да го чака пред вратите на болницата, намираща се в аржентинския град Сан Салвадор де Жужуй.

Местни медии съобщават, че Тото живеел със собственика си, който поискал кучето да бъде отведено в болницата, за да може да каже последно сбогом.

В продължение на 7 дни кучето седяло на поста си, а роднините на собственика били безразлични към по-нататъшната съдба на домашния любимец, който в продължение на 6 години бил предан приятел на техния любим човек.

куче стои пред болница
Източник: CEN/Twitter

Персоналът на болницата съжалил кучето. Поставили картон до входа и сложили кутия, в която да спи Тото.

Хора, посетили свои близки болницата, започнали да пускат снимки на животното. Така за Тото научили от един център, занимаващ се със защита на животните. Персоналът откарал кучето в приюта. След като роднините на бившия стопанин все още не се появили, било решено момчето да си търси нов дом.

верен лабрадор

В публикация те написали, че кучето трябва да намери жилище, разположено далеч от болницата, за да не може да прибягва отново тук. Да, и в началото ще трябва да извеждате и да се уверите, че той няма да избяга.

Тази порода се отличава със своята специална преданост към своите стопани и с това, че много трудно преживяват раздялата с близките си хора.

Advertisement