68-годишната сестра на Майкъл Джексън, Ла Тоя, се превърна в негово копие след операциите

Майкъл Джексън
Източник: Wikipedia

По-голямата сестра на Майкъл Джексън навърши 68 години. Колко бързо лети времето…

Сякаш съвсем скоро беше времето, когато виждахме на нашите екрани младата танцьорка и певица Ла Тоя, която не отстъпваше по талант от известните си роднини.

Промените във визията на Ла Тоя Джексън през последните години обаче оставиха феновете без думи. Това е така, защото сестрата на краля на попа е заприличила на негово копие. Припомняме, че самият Майкъл Джексън имаше много корекции по себе си, някои от които му създадоха много проблеми впоследствие.

„Какво e направила тя?“, „Близките й не виждат ли какво си е причинила?“, „Колко е тъжно“, „Горките жени. До какво стигат, за да удължат младостта си”, пишат разочаровани фенове. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от La Toya Jackson (@latoyajackson)

„Всички помним Ла Тоя в нейната младост. Беше невъзможно да откъснете очи от нейната красота“, „Вероятно е съжалявала за пластичната операция, но е твърде късно“, прочетох под поста на Джаксън.

LaToya looks so much like Michael!
byu/candamce2890 inMichaelJackson

Видимо е, че Ла Тоя е коригирала много неща по лицето си. 68-годишната жена отказва да остарее естествено и е променила толкова много неща, че е неузнаваема. Логично е да се предположи, че тя и Майкъл са отишли ​​при един и същ хирург, тъй като приликите в лицата им са потресаващи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от La Toya Jackson (@latoyajackson)

С неестественото си и стегнато лице, много грим, слабо тяло и явна любов към пластичната хирургия, тя все повече заприличва на покойния си брат.

Интересното е, че в миналото тя се обяви против пластичната хирургия, критикувайки манията на Майкъл да променя външния си вид.

Advertisement