Култово видео с Ники Василковски и щъркелите Драго и Драга, зрителите паднаха от смях

Култово видео с Ники Василковски и щъркелите Драго и Драга, зрителите паднаха от смях (видео)
Скрийншот: НОВА

Знаем известната максима за „рисковете на живото предаване“. Е, в нея за пореден път се увериха от сутрешния блок на Нова телевизия и по-специално Ники Василковски.

Усмихнатият синоптик реши да завърши прогнозата си за времето с включване от гнездото на станалите любимци на нацията щъркели Драга и Драго. 

Всяка година с настъпването на пролетта двете птици се завръщат в самоковското село Драгустиново и изграждат своето гнездо.

До гнездото на щъркелите е монтирана камера, благодарение на която можем да следим живота на семейството, снасянето на яйцата им, излюпването на малките им и грижите на любящите мама и тати Драга и Драго.

От Нова телевизия често се включват от гнездото на щъркелите и така повдигат настроението на своите зрители.

При това си включване аудиторията и Ники Василковски станаха свидетели на любопитен и много забавен момент – явно усетили медийния интерес, Драго и Драга решиха да направят малко шоу за публиката и започнаха да се чифтосват на фона на ухилилия се до уши Ники Василковски. 

„Попадаме на доста интимен момент…“ – засмя се синоптикът при вида на неочакваните кадри.

„Не знам дали ще има правителство, обаче определено ще има малки щъркелчета“ – отправи препратка към поредната правителствена криза Василковски и не само че излезе с финес то ситуацията, но и допълнително разсмя зрителите.

Видеото е гледано стотици хиляди пъти и на позитивни коментари се радват както щъркелите, така и остроумния новинар.

Advertisement