Куче с масивен тумор получило втори шанс за живот

Куче с масивен тумор получило втори шанс за живот

Не всеки заслужава да бъде наречен стопанин на домашен любимец. Когато отворите вратите на дома си за животно, това трябва да е завинаги. За съжаление, това не винаги е така и много хора просто решават да изоставят домашния си любимец, когато вече не искат да се грижат за него.

Куче на име Хати било оставен в местен приют от нейното семейство. Когато пристигнала в приюта, работещите там били в пълен шок от състоянието на кучето.

Хати има;а толкова голям тумор, че едва се държала на краката си. Най-тъжното от всичко било, че тя живяла така две години, без стопаните й да направят нещо, за да й помогнат.

От приюта заявили, че никога не са получавали животно в толкова лошо състояние.

Когато се отървали от нея, собствениците поискали Хати да бъде евтаназирана, но служителите знаели, че могат да й осигурят втори шанс за по-добър живот и вместо това решили да я заведат в клиника за кучета в Далас, където трябвало да получи медицинска помощ.

След това спасителната служба насрочила операция в клиниката Vet Ranch, като се оказало, че въпреки огромния тумор Хати е в добро настроение и е щастлива да бъде сред хората.

„За мен е толкова тъжно, че тя е свикнала просто да се справя с това“, казва ветеринарят на Хати във видео, споделено от ветеринарната клиния.

„За щастие операцията, която продължи три часа и помогна да се отървем от „звяра“, беше много успешна.“

„Нямам търпение да видя как ще се промени, без да носи това бреме повече.“, написал д-р Кери.

След като „туморът с размера на топка за боулинг“ бил отстранен, Хати успяла да намери любящ дом.

„Тя беше щастливо осиновена и за пореден път изгубено и изоставено животно намери своя щастлив край“, споделя спасителната организация на своя уебсайт.

Тя обича своите хора и обича живота си без бреме, благодарение на персонала на приюта, който не се отказа от нея.

Advertisement