Красива като кукла от малка: ето я истинската Елза от „Замръзналото кралство“

Красива като кукла от малка: ето я истинската снежна кралица Елза

„Замръзналото кралство“ е анимационна приказка за деца, но милиони възрастни я харесват. И знаете ли, оказва се, че има жена, която прилича на принцеса Елза на Дисни.

Бразилката Андреса Дамиани от Блуменау има истинска кукленска външност и иска да я наричат ​​Елза, като любимата й героиня – кралица Елза от  „Замръзналото кралство“. Момичето има талия 51 сантиметра, гръдна обиколка 32F и носи контактни лещи за постигане на ефектен „празен поглед“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andressa Damiani (@damianiandressa)

Андреса уверява, че дължи външния си вид на природата, но признава, че понякога външният й вид плаши случайните минувачи.

„Срещнах хора, които ми казаха, че мразят да ме гледат и ги плаша, когато минавам. Хората бягат, когато ме видят. Мислят ме за луда, а аз държа само на красотата ”, споделя чувствата си момичето пред Daily Mail.

Момичето дотолкова много е влязло в образа на героинята, че на някои снимки е трудно да се различи от анимационната Елза.

Андреса-Дамиани
Инстаграм: damianiandressa

Андреса е не само ветеринарен лекар, но и опитен косплейър (косплейърите копират външния вид и дрехите на филмови и анимационни герои). Отделя много време, за да копира лазурната рокля на снежната кралица, нейната прическа и грим.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andressa Damiani (@damianiandressa)

В родния си град Блуменау „Елза“ е известна като живата кукла Барби. Тя има изсечено лице, големи очи и крехка, стройна фигура. Според бразилката тя изглежда така благодарение само и единствено на природата – с минимален грим, без диети и упражнения.

Малцина обаче за тези които вярват, че тя има такива данни от раждането. И това разстройва Андреса.

„Хората не ми вярват, когато казвам, че никога не съм си правила пластична хирургия, те си мислят, че гладувам, затова съм толкова кльощава. Наричат ​​ме лъжкиня“, оплаква се тя.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andressa Damiani (@damianiandressa)

Момичето споделя, че откакто се помни винаги е била такава – като кукла. Тя казва, че рядко носи много грим в ежедневието си, не спазва диети и предпочита да разхожда кучетата си като форма на упражнения.

„Обичам да съм като кукла и получавам много хубави съобщения от фенове“, казва тя.

Като дете, спомня си Андреса, е била тихо и самотно момиче. Съучениците й се смеели заради външния й вид на кукла и с годините момичето не изглеждало да пораства външно. Затова тя прекарвала по-голямата част от времето си в игри с куклите си. И когато навърши 20 години, тя осъзнала, че е готова да приеме външния си вид.

„Разбрах, че е време да подчертая чертите си на кукла и това е по-добре, отколкото да се опитвам да се вкарам в съществуващите стандарти за красота, на които никога няма да съответствам“, признава момичето.

Тогава тя започнала да носи сладки розови дрехи, да си прави очите като Барби и да носи сини лещи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andressa Damiani (@damianiandressa)

„Искам да покажа на света, че всеки може да бъде кукла. Не е нужно да сте слаби или руси – просто създайте свой собствен образ и бъдете щастливи “, казва бразилката.

Advertisement