Кралица на красотата си измила грима още на сцената. Съдиите едва не паднали от шок!

Кралица на красотата си измила грима още на сцената. Съдиите едва не паднали от стола!

Всички сме свикнали с факта, че в конкурсите за красота печелят супер-красиви, харизматични, перфектно оформени дами, които са въплъщение на женствеността и стриктно спазват общоприетите стандарти. Но на едно от тези състезания победителката разбила абсолютно всички стандарти.

кралица-на-красотата

Запознайте се – това е чаровната Арина Алиева, която много допаднала на публиката на интернет конкурса за красота. Сред няколко хиляди кандидати тази красавица била призната за една от най-добрите. И никой не би могъл да си представи, че под перуката и изкусния грим се крие мъж.

мъж-с-грим

А всичко започнало с това, че един симпатичен млад човек се обзаложил с приятели.  Той – Илай Дягилев от Казахстан – работи активно в областта на моделирането. Демонстрация на дрехи, фотосесии – всичко това са познати неща за 22-годишния младеж. И затова той се решил на едно приключение…

казахстанец

Момчето искало да докаже, че съвременната масова мода прави от момичетата еднакви празни личности. И в потвърждение на собствените си думи Илай участвал в конкурс за красота, като се преъвплътил в млада дама. В резултат той стигнал до финала на Miss Virtual Kazakhstan, като накрая спечелил конкурса!

мъж-с-изнежен-вид

Но Илай нямал нужда от титлата – когато стигнал до финала, той признал всичко и на негово място било избрано друго момиче. Той казва, че винаги е отстоявал естествената красота, индивидуалността, стила, а не модните тенденции, използвани от всички.

мъж-се-гримира-като-жена

И бил приятно изненадан, че мнозина смятат постъпката му за достойна – в края на краищата той наистина доказал, че днес навсякъде са важни само стандартите и еднотипната красота, във връзка с които е необходимо да се промени отношението към красотата, да се подчертаят индивидуалните черти.

Да, ситуацията е необичайна … Какво мислите за този акт на младия мъж? Подкрепяте ли мнението му, че красотата е станала шаблонна?

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари