Кралица на дансинга! Доктор Неделя Щонова спечели „Денсинг старс“

Неделя Щонова
Скрийншот: Btv, "Денсинг старс".

Неделя Щонова, която зрителите познават добре от здравните предавания на БТВ, стана кралица на дансинга и спечели „Денсинг старс“.

Чаровната Неделя и нейният партньор Атанас Месечков триумфираха донякъде изненадващо, защото не бяха определяни за фаворити през сезона. В някои от кръговете те дори бяха на косъм от отпадане, но в крайна сметка се добраха до танцувалната купа.

Втора остана певицата Дара, а почетната тройка допълни усмихнатата синоптичка Натали Трифонова.

До определене на победителя се стигна след оспорван тричасов финал, в който останалите двойки изпълниха по 3 танца, като последният от тях бе по избор на журито.

Победата на Неделя Щонова е достойна за похвала, защото красивата докторка, макар и прехвърлила 50, се представи по отличен начин от началото до края на един изтощаващ танцувален формат, какъвто е „Денсинг старс“.

Разбира се, като повечето финали, и този бе посрещнат с разнопосочни коментари от зрителите.

Едни са на мнение, че победата на Щонова и Месечков е напълно заслужена, докато други са бесни на финалния резултат и определят класирането като „цирк“ и „пародия“.

На страницата на Бтв във фейсбук могат да се прочетат коментари от доста възмутени зрители:

„И в този формат,нагласена работа!Дара е големият победител“, „Трябва да се дава път на младите и талантливите, в случая на Дара и нейният партньор! Неделя и Атанас не заслужават тая победа!!!“, „Що за унижение за зрителя беше това. Три месеца търпяхме това сладникаво и лигаво присъствие, този лъжовен образ, това психаделично летене и подскачане и накрая даже и финала взеха“. 

Все пак не липсват и коментари на фенове, които определят победата на Неделя и Наско като „заслужена“, а самата Щонова е наречена „най-сърцатият участник“.

Advertisement