Коя е най-добрата майка според зодията?

майка

Майката Овен

Майката Овен е майка-мечта. Тя прави всичко по силите си, за да бъде най-добрият родител на света. Постоянно търси нови идеи, чете статии и книги, за да помогне на своето дете да бъде най-доброто. Когато детето пораства, тя го стимулира и вдъхновява, кара го да излиза с приятели и организира за него най-страхотните рождени дни.

Майката Телец

Майката Телец е най-привързаната майка – тя постоянно прегръща и целува децата си. Майката Телец се старае винаги да е честна към тях, държи проблемите и тревогите им под контрол, не пропуска възможност, която би помогнала реализацията на детето. Тя е любящ и грижовен родител.

Майката Близнаци

Майката Близнаци е демократична майка. За нея е важно първо да е приятел на децата си, а след това техен родител. Може да си играе с часове на топка, да рисуват заедно и дори да кара скейтборд с тях. Тя държи много на книгите и образователните игри. Учи децата си на самостоятелност още от най-ранна възраст. Освен това тя много се гордее с децата си, дори с техните най-малки успехи.

Майката Рак

Майката Рак е родена да бъде майка. Тя е изключително внимателна към нуждите на децата. Сантиментална е – събира снимки, кичур от косата, първото паднало зъбче. Нейното щастие зависи от щастието на децата й.

Майката Лъв

Най-важното за майката Лъв е децата й да имат самочувствие и работи усилено в тази насока. Тя разговаря с децата си като с възрастни, за да се чувстват уважавани, държи на облеклото им и търси начини да ги мотивира. Тя може би най-добре знае как да поставя граници и в семейството, и в обществото.

Майката Дева

За майката Дева е важно децата да се научат да мислят и да взимат правилните решения.Липсата на нежност компенсира с превъзходното си чувство за хумор, което децата й обожават. Освен това за нея особено важно физическото възпитание на децата и тя настоява те да спортуват редовно.

Майката Везни

Майката Везни е любяща майка, но често твърде изтощена от домакински задължения. Вроденото й чувство за справедливост често е причина да избухва, но умее да компенсира с весели игри и нежни грижи. Нейната основна цел е детето да се възпитава на добрина, но не и на наивност.

Майката Скорпион

Майката Скорпион има невероятно силна интуиция. Тя винаги знае от какво се нуждае детето й,какво го тревожи и когато се опитва да я излъже. Любовта й е безкрайна – тя е способна да отдаде целия си живот само и единствено на децата си.

Майката Стрелец

Майката Стрелец е сериозна и отговорна майка. Тя прави всичко е по график – хранене, къпане, спане, игри. Но също така е царица на игрите. Умее да превърне и най-обикновеното нещо в истинско приключение. На децата й никога не им е скучно с нея.

Майката Козирог

Майката Козирог е строга, взискателна и много държи на реда и послушанието. Но въпреки строгостта й, тя е готова на всичко за щастието на децата си и им осигурява пълна подкрепа. Ще направи и невъзможното, за да помогне на децата си да сбъднат мечтите си.

Майката Водолей

Майката Водолей има свободолюбив характер и жажда за нови и различни неща, които се стреми да предаде и на децата си. Тя насърчава любопитството им, старае да се да ги възпита в оптимизъм и желания за приключения. Най-важното, на което иска да ги научи е емоционално самодостатъчност.

Майката Риби

Майката Риби е отговорна и безупречна в грижата си за децата. Готова е на всичко за тяхното щастие, дори се тревожи и жертва повече от необходимото. Опитва се да предотврати всеки техен сблъсък с негативната страна на живота, което няма как да стане. Тя се опитва да бъде перфектната майка във всяко отношение, но трябва да разбере, че детето само трябва да премине през изпитанията на живота.

Източник: fakti.bg

Advertisement