Космическа красота! Дъщерята на Майкъл Джексън навърши 26 г. и е хипнотизираща

Космическа красота! Дъщерята на Майкъл Джексън навърши 26 г. и е хипнотизираща

Единствената дъщеря на Майкъл Джексън вече е на 26 години. Времето лети, съгласни ли сте?

Помним сякаш беше вчера, когато малката Парис седеше в скута на баща си, но днес тя вече е пораснало момиче, което гради своята музикална кариера.

Парис е родена на 3 април 1998 г. Майка й е медицинската сестра Деби Роу, с която Джаксън имаше дългогодишно приятелство. Деби знаеше колко силно Майкъл мечтае за деца и че личният му живот не върви. Тя се съгласи да му роди деца.

Отношенията между медицинската сестра и краля на попа никога не стигнаха отвъд приятелството. Общо Роу роди две деца на Майкъл. Освен момиченцето Парис, тя стана майка и на Принс Джексън. Принс е с една година по-голям от сестра си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ???????? (@parisjackson)

Роу, както се бяха споразумели, даде изцяло попечителството над децата на бащата. И в замяна получи добро възнгажрадение. Деби Роу не видя как растат децата й. Позволиха й да ги посети само няколко пъти.

Детството на Парис

Децата на Майкъл прекарват цялото си детство в имението Невърленд. Това приказно място е създадено като рай за децата. Имението разполага със собствен увеселителен парк, базиран на историята на Питър Пан, и зоологическа градина с екзотични животни.

Има и кино. И плувен басейн. Освен това и собствена жп гара на тема Дисни.

Площта на имението е повече от 1000 хектара. Разполага със зелени поляни, градини, които радваха окото, и частно езеро.

Самият Майкъл посвещаваше всяка минута от свободното си време на децата. Играеше си с тях и им четеше приказки.

Въпреки това детството на Парис трудно може да се нарече щастливо. Тя е израснала без майчина любов. На излизане от имението трябвало да носи маска на лицето си или да го покрива с шал. Братята й правели същото по настояване на баща си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ???????? (@parisjackson)

Джаксън искаше никой да не знае как изглеждат. По този начин децата имаха възможност да посещават обществени места без да бъдат разпознати. Например, просто отидете на цирк или театър.

Отношенията с баща й

Парис обожавала баща си. Той бил всичко за нея. Момичето дори не е ходило на училище. Тя предпочитала да си е у дома, където баща й можел да дойде всеки момент. Учителите сами идвали в дома й.

Когато Парис е  на 11, светът й се срива. Баща й почива при съмнителни обстоятелства. Децата останали под грижите на грижовната си баба. Но нищо не можело да успокои мъката на Парис.

Тя изпаднала в дълбока депресия. Изпитвала остра самота. Не искала нищо. Отношенията със съучениците й в обикновено училище не били гладки. Парис започнала да търси майка си Деби Роу. Но ще им отнеме години, за да установят взаимно разбирателство.

Спасете Парис

Парис започнала да използва незаконни вещества и да причини сериозни вреди на себе си. За да спасят живота й, момичето трябвало няколко пъти да постъпва в психиатрична клиника.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ???????? (@parisjackson)

Парис вече е на 26 години. Помощта на лекарите и рехабилитацията с психолог дали резултат. Момичето вече е извън дупката и иска да гради кариера.

Парис Джексън днес

Днес дъщерята на Майкъл Джексън записва песни и гради кариера на модел. Тя е много далеч от популярността на баща си. Но  е доста търсена като модел. Много рекламодатели искат да си сътрудничат с дъщерята на великия крал на попа Майкъл Джексън. Освен това момичето наистина е много красиво.

Болката от загубата на любимия й баща все още живее в сърцето на Парис. Тя му е благодарна за цялото време, прекарано заедно, и за любовта му.

Парис страда много от факта, че се разнасят толкова много мръсни клюки за баща й. Сигурна е, че той е най-любящият, честен и достоен човек, който може да съществува.

„Зашеметяващо момиче“, „Колко е красива! Не можеш да откъснеш очи!“, „Красива и демонична външност“, „Прилича на майка ти“, „Баща би се гордял с теб“, споделят впечатленията си интернет потребители.

Advertisement