Короната им отива. 5-те кралици сред зодиите!

Короната им отива. 5-те кралици сред зодиите!

Има жени като жени, но има… кралици! Астролозите посочват 5-те най-царствени зодии. Разберете дали сте сред тях!

Рак

Жените от тази зодия са винаги млади по душа. Именно те са в състояние да чакат своя „принц на бял кон“ дълги години. И след като направят своя избор, те са готови да му дадат цялата си любов без остатък. Точно като в приказките! Но за жените от зодия Рак има много малко достойни претенденти.

Овен

Представителките на този знак карат мъжете да коленичат, защото имат изключително силен характер. В същото време жената Овен прави своя избраник отговорен и самоуверен.

Скорпион

Жените от тази зодия са истински воини, толкова са силни духом. Тези неустоими владетелки на сърцата избягват обикновените мъже и не се опитват да ги съблазнят. Една жена Скорпион се нуждае само от най-достойния партньор!

Козирог

Много е трудно да спечелите вниманието и любовта на жените от тази зодия. Дори и да успеете, Козирогът ще мисли за вашите недостатъци дълго време и след това ще положи всички усилия, за да направи своя избраник още по-добър.

Лъв

Лъвицата търси партньор, който ще бъде готов на всичко за нея! От своя страна жената, родена под тази зодия, винаги е готова да поглези и защити своите близки.

Ако не откривате себе си в този списък, не се притеснявайте! При желание жена от всяка зодия може да стане кралица за своя мъж. Е, или принцеса, което също е много добре!

Advertisement