Когато синът ми почина, написах тези 10 правила

баща-и-син

Започнете да се променяте.

Ричард Прингъл бил горд баща, който, за съжаление, загубил 3-годишния си син Хюи, заради мозъчен кръвоизлив.

Година след смъртта бащата споделил във фейсбук десетте най-важни неща, който той разбрал след като загубил сина си.

Този пост не оставил никого равнодушен. Хиляди потребители споделили публикацията.

1.Няма твърде много любов

2. Имате предостатъчно време. Отделете поне минута на детето, поиграйте си с него. Нищо не може да бъде по-важно от това.

3. Правете колкото се може повече снимки, селфита, снимайте видеа с детето. Никога не знаете – може това момент да ви бъде последният.

4. Не е нужно да се откупвате от децата с пари и подаръци. Не харчете пари, а повече време за съвместни забавления: къпете се в морето, ходете на походи, скачайте на батут.

5. Пейте заедно. Ние с Хюи пеехме любимите ни песни в колата, на разходка, вкъщи. Това са най-запомнящите се моменти с него.

6. Ценете обикновените моменти, прекарани заедно. Съвместните вечери, четенето на приказки, лежането на дивана – това са простичките неща, които ще ви липсват най-много от всичко.

7. Когато се сбогувате, винаги целувайте близките си. Може би това е последното, което правите за тях.

8. Умейте да се забавлявате. Каквото и да правите – разхождате, ходите из магазините, возите се в колата – не забравяйте да се шегувате за това, да се смеете. Не се страхувайте да изглеждате глупаво.

9. Записвайте си какво е направило детето ви смешно, необичайно или за първи път. Тези спомени ще ви стоплят в старостта.

10. Ако можете да целунете децата си през нощта, да ги закарате на училище, да видите дипломирането им, сватбата – значи сте най-щастливият човек на света. Не го забравяйте.

Източник: webmiastoto.com

Advertisement