Когато се родило това момченце, дори лекарите загубили дар слово…

бебе-с-необичайна-външност
https://politeka.net

Много европейски медии писаха за раждането на това момченце. То се родило наистина като „Звездно дете“. И всичко това заради косата на новороденото. Лекарите били удивени от косите, да не говорим за родителите му…

Бебето се появило на бял свят със сива коса. Представете си шока и опасенията на майка му и баща му. Лекарите уверили младата майка, че с момченцто всичко е наред и той е здрав по всички анализи.

бебе-със-сива-коса
https://politeka.net

Това бебе учудило всички! Родом от унгарски град, бебето Бенс станало истинска звезда дори извън пределите на родината си. Косите му не са просто сиви, те са с фин сребрист нюанс.

Иска ни се да видим сними на Бенс, когато порасне. Още от раждането си е с пухкави, гъсти и дълги коси. Прилича на елф от детските приказки.

Да, трудно е да се повярва. Как изобщо малкият може да има сива коса? Още повече, че и двамата му родители са с тъмно-руси коси.

момче-със-сива-коса
https://politeka.net

Бенс се родил истински богатир. Теглото му било 5400 грама. С лъскави устни, пухкави бузки, гъста белоснежна коса, сериозно изражение на лицето – той още от първите си минути покорявал сърца.

Всички медсесттри и лекари се възхищавали на малкия. Те са сигурни,ч е когато порасне, момичетата ще са във възтог от неговата външност.

бебе-със-сива-коса
https://politeka.net

Снимките му попаднали в мрежата и потребителите моментално изразили своя възторг. Някои пишат, че момченцето изглежда родено за бос.

Родителите му били обезпокоени от сивата коса, но лекарите уверили, че всичко е нред. Най-вероятно това е просто временно нарушение на пигментацията, която изобщо не застрашава здравето на момчето.

Той не изпитвал стрес и не е болен, затова няма причина за безпокойство. Вероятно с времето косата на малкия ще потъмнее. Ако това не стане, наистина ще стане притежател на ярка и необичайна външност.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари