Когато била на 16 й давали 60. Как се промени момичето с лице на старица

Когато била на 16 й давали 60. Как се промени момичето с лице на старица

Това изключително рядко заболяване се предава по наследство.

Екатерина Неженцева стаяа известна благодарение на участието си в телевизионни предавания. Момичето има рядко заболяване, заради което от дете прилича на баба. Още на 16 тя изглеждала като изтощена старица с дълбоки бръчки по лицето.

Това заболяване се нарича прогерия и се предава по наследство. Дете от ранна възраст изглежда като възрастен човек. По правило такива деца не доживяват до зряла възраст. Неженцева обаче е изключение.

През 2011 г. момичето се обърнало към руския водещ Малахов с историята си. Момичето искало да си направи пластична операция, но нямало пари. От детството си Катя търпяла подигравки от връстниците си, което довело до сериозни комплекси и желание за промяна.

Скоро цялата страна научила за момичето. Бързо се намерили специалисти, които се съгласили да й помогнат. Неженцева се подложила на пластична операция и опънала кожата на лицето си.

момичето-с-лице-на-старица

Екатерина придобила увереност в себе си. Омъжва се и ражда две деца. Уви, най-малкият син наследил прогерията. Заради това съпругът напуснал семейството. Известно е, че сега 27-годишната Неженцева има нов приятел.

Снимки: Кадри от предаванията «Пусть говорят», «На самом деле».

Advertisement