Когато била малка, собствената й майка я продала на старец. Днес тя е известна в цял свят актриса:

Когато била малка, собствената й майка я продала на старец. Днес тя е известна в цял свят актриса:

Известната актриса Деми Мур е преживяла трудно детство с майка алкохоличка. Въпреки трудностите, тя постигна голям успех в кариерата си и стана майка на три деца. Истинското й име е Деми Джийн Гейнс и е родена на 11 ноември 1962 г.

В живота си екранната звезда се изправя пред трудни изпитания, които премина с достойнство, оставайки все така красива и търсена в Холивуд.

Трудното детство

Деметрия Джийн Хайнс, както е името на Деми Мур преди да се омъжи, е израснала в трудно семейство с родители алкохолици. Тя не е имала щастливо детство с приятели, тийнейджърски приключения, а се е грижела за майка си.

До 16-годишна възраст Мур се е местила 40 пъти.

Още в ранна възраст бъдещата звезда била много привлекателна, от което се възползва неморалната й майка. В мемоарите си актрисата споменава, че най-близкият й човек редовно я водел в клубове, където съблазнявала мъже за питиета.

Най-трагичният епизод в живота на една американка е изнасилване, станало по предложение на майка й. Тя продала дъщеря си на непознат мъж за 500 долара.

Деми Мур казва, че първият опит за самоубийство на майка й е направен, когато актрисата е била на 12 – и нейната намеса е спасила живота на майка й.

„Спомням си, че използвах пръстите си, малките пръсти на дете, за да извадя от устата си хапчетата, които майка ми се беше опитала да погълне“, пише Мур в биографията си.

Малко след това Деми Мур бяга от дома си и влиза в модния бизнес.

Деми се помирява с майка си малко преди смъртта й през 1998 г.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Веднага след като младата красавица навършила пълнолетие, тя се запознала с рок музиканта Фреди Мур, за когото амбициозната актриса бързо се омъжила. Съюзът продължил само 5 години, но й дал разпознаваемото фамилно име.

През 1981 г. Деми Мур дебютира на екрана във филма Choices, след това се появява във филма на ужасите Parasite и участва в сапунената опера General Hospital.

Бракът с Фреди се разпада, но през 1987 г. тя се омъжва за Брус Уилис, от когото ражда три дъщери.

Съблазнителната брюнетка бързо набира фенове и изтъкнати продуценти започнаха да забелязват нейното старание. Много скоро филмографията на Мур започва да включва филми, в които актрисата играе главните роли.

През 1990 г. Деми Мур се снима в хитовия филм „Призрак“ заедно с Патрик Суейзи.

"Говори малко и не разбира почти нищо". Деми Мур сподели снимки с болния Брус Уилис
Източник: DEMI MOORE/INSTAGRAM

Въпреки всички трудности, днес Деми е по-близо до децата си отвсякога, а семейството й е много сплотено след тежката болест, сполетяла Брус Уилис. Той беше диагностициран с афазия, състояние, което причинява постепенна загуба на паметта.

Харесвате ли тази звезда?

Advertisement